Palma: Lista Dačić - premijer Srbije pobedila u Jagodini

Autor:

Vesti

03.04.2022

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je večeras da je lista Ivica Dačić- premijer Srbije ispred koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije u Jagodini pobedila sa osvojenih 12.000 glasova.

Palma: Lista Dačić - premijer Srbije pobedila u Jagodini

Foto: Promo/Grad Jagodina

Na drugom mestu je Srpska napredna stranka, rekao je Marković, kako je saopšteno iz koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije.

Želim da kažem jedno veliko hvala mojim Jagodincima jer je to više nego duplo veći rezultat nego na prošlim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije - poručio je Marković.

Republika

Foto: Promo/Grad Jagodina

 

Obećavam da ćemo nastaviti da radimo u smeru u kojem smo radili i do sada, sa još više snage i energije, a kada je u pitanju budući premijer Srbije Ivica Dačić, budite sigurni da će svojim znanjem, iskustvom i posvećenošću dati veliki doprinos rešavanju problema izazvanih svetskom ekonomskom krizom kao i da će uspešno voditi u diplomatskom smislu Srbiju u izuzetno komplikovanoj geopolitičkoj situaciji u svetu - dodao je Dragan Marković Palma.

On je još zahvalio svojim sugrađanim što su se, kako je naveo, masovno odazvali njegovom pozivu da glasaju za Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, i čestitao Vučiću ''''na velikoj izbornoj pobedi na predsedničkim izborima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading