Nije POZNATA, ali svi su je SLIKALI i o njoj PRIČAJU! Ova Boranka je ponela titulu NAJNEOBIČNIJEG glasača Srbije, a evo i zašto! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.04.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre venčanja, došli da glasaju.

Nije POZNATA, ali svi su je SLIKALI i o njoj PRIČAJU! Ova Boranka je ponela titulu NAJNEOBIČNIJEG glasača Srbije, a evo i zašto! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Na biračkom mestu u Boru danas je zabeležen neobičan prizor, u vidu novopečenog bračnog para, koji je pre ceremonije venčanja, došao da popuni glasačke listiće.

Kako su rekli pred kamerama RTV Bor-a, na tu ideju su došli zajedničkom odlukom.

- Zajedno smo odlučili da dođemo na glasanje pre venčanja. To je još jedna stvar koju moramo da obavimo danas, pored našeg venčanja, naravno - kaže za RTV Bor Katarina Terzić.

-To je nešto što će da odluči više o našoj budućnosti, samim tim, želimo da učestvujemo u tome, kao i svi ostali građani. Sad, nebitno što je to naš dan, ali želimo da damo sve od sebe da učinimo ono što treba - rekao je on za RTV Bor, prenosi ZA media televizija.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading