DO POBEDE UBEDLJIVIJE NEGO IKADA! Naprednjaci održali završni miting, Vučić poručio: Dela govore, pobedićemo sve njihove laži! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

31.03.2022

14:09 >> 14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka održala je završni miting uoči predstojećih izbora 3. aprila.

DO POBEDE UBEDLJIVIJE NEGO IKADA! Naprednjaci održali završni miting, Vučić poručio: Dela govore, pobedićemo sve njihove laži! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Miting se održao u Sportskom centru Voždovac u Beogradu, a okupljenima se obratio predsednik SNS Aleksandar Vučić kao kandidat za novi mandat na čelu Srbije i nosilac liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

SC Voždovac je bio pun do poslednjeg mesta još pola sata pre početka obraćanja. U prvim redovima bili su ministar Siniša Mali, predsednica Vlade Ana Brnabić, Aleksandar Šapić, Danica Grujičić, ministri Tomislav Momirović i Darija Kisić Tepavčević, Irena Vujović, Ivica Dačić, Marko Kešelj, bacač kugle Asmir Kolašinac, pevačice Milica Pavlović i Lepa Lukić, Iva Štrljić, Gordana Šaulić...

Miting je počeo svečanim izvođenje himne Srbije "Bože pravde".

16.32 - Aleksandar Vučić

- Imamo snage da nastavimo da idemo dalje, da budemo još bolji. Kada je to Srbija mogla da se pohvali da je prva po stopi rasta? Napravili smo stvari koje prave razliku i to su stvari koje pokazuju da li je neko nešto uradio. Kada kažemo da će prosečna plata biti preko 1.000 evra, a penzija 500 evra, onda znamo da ćemo to naše obećanje da ispunimo!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Naprednjaci u SC Voždovac

- Bez vas i vaše podrške to ne bismo uspeli. Bez snage koju ste na nas prenosili. U ovoj kampanji su svi pričali koliko me mrze, koliko sam loš. Gde god da su me pozvali, ništa me nisu pitali o izborima. Pričao sam o Ukrajini, gasu, nafti... Niko me nije pitao za protivnike i izbore. Druge su pitali da pričaju najgore o nama, a mene o onome što je od životnog značaja. Ponosan sam što smo vodili kampanju da nismo rekli ružnu reč o protivnicima, da su mogli da rade i kažu šta hoće. Počeli su da napadaju ljude koji su nas podržali. Rekli su nije potpisao Nikola Jokić, e pa da im kažem da jeste, potpisao je Nikola Jokić!

 

- Dela govore i pobedićemo sve njihove laži. Kada pokušaju da kažu sve je grozno, vi im odgovorite, ne ometajte nam dok guramo kamen uzbrdo. Uzmite kilo maltera, uradite nešto za svoju zemlju. Mir ćemo da sačuvamo i nacionalni ponos. Kada neki kažu, nikad ne reci nikad, možda ćemo u NATO, moj odgovor je nećemo u NATO. Sami ćemo da čuvamo svoju zemlju, izgradili smo svoju vojsku.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Lider SNS Aleksandar Vučić na završnom mitingu

- Beograđanima da kažem, slušao sam prethodnih nedelja, pitaju ih šta ćete da radite kada pobedite u Beogradu. Oni kažu da će da izmeste spomenik Stefanu Nemanji. Od svega, smeta im spomenik Stefanu Nemanji. Moj odgovor im je nema nazad, Beograd ide napred, Srbija ide napred!

- Hoću da izrazim posebnu zahvalnost svim ženama Srbije, jer one su gurale ovu zemlju. Žene su te koje znaju šta je odgovornost i koje znaju da su nam potrebna deca, roditelji i da nam je potreban život za Srbiju. Drage dame, 3. aprila sudbinu u svoje ruke, mi muškarci pomagaćemo vam malo.

- Ja sam rekao, biću tužan ako ne dobijemo 60 odsto u prvom krugu, ali i ako izgubimo, čestitaću. Sve najbolje vama i vašim porodicama. Za pobedu Beograda, za pobedu Srbije. Do pobede ubedljivije nego ikada. Samo napred!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Završni miting SNS

16.21 - Ivica Dačić

Okupljenima se obratio i predsednik SPS Ivica Dačić.

- Poštovani predsedniče, sadašnji i budući, treba nam Srbija koja jaka i koja zna kuda ide. Pre deset godina smo hteli da napravimo ovakvu Srbiju, jaku, modernu. Zato nemamo pravo da stanemo. Idu teška vremena i onda traže najbolje od nas. Glavni teret će i dalje biti na leđima jednog čoveka, predsednika Vučića. Ja to dobro znam, zato što sam uvek gledao u oči ljude koji su nas pritiskali. I znam da je odgovor uvek bio samo jedan "Džaba vam svi pritisci, Srbija je najbitnija". Ja želim tu odgovornost sa predsednikom Vučićem. Čovek ne može da bira kada će da se rodi, ali može da bira one koji će da vode državu. Ja sam ponosan na sve rezultate koje smo zajedno ostvarili u prethodnih dest godina. Pošto sam političar, cenim i naš bolji međunardoni položaj. Početak i kraj naše politike - mi nikada nećemo priznati lažnu nezavisnost Kosova i Metohija. Učinili smo da 18 zemalja povuče priznanje Kosova. Kada je reč o NATO, nećemo u NATO. Što se mene tiče, oni koji su bombardovali Srbiju su ratni zločinci i odgovaraće kad-tad. Vučić je pod velikim pritiscima da uvede sankcije našim prijateljima, ali njegov odgovor je uvek bio potpuno jasan.

- Pozivam sve socijaliste i sve iz moje koalicije, a i sve građane Srbije da glasaju za našeg kandidata Aleksandra Vučića. Prošli put sam rekao Vučić, Dačić pobeda u prvom krugu. Sada kažem, Vučić, Dačić, Pastor i ko još podržava, pobeda u prvom krugu sa najmanje 60 odsto!

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Ivica Dačić

16.17 - Danica Grujičić

Prva na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" na parlamentarnim izborima doktorka Danica Grujičić zahvalila je Beograđanima jer su došli u velikom broju.

Kako je istakla, ova vlast je dokazala da se "ne mora čekati 50 godina na jednu bolnicu" i nabrojala koliko je učinjeno za bezbednost i zdravlje ljudi, od nabavke vakcina, izgradnje i obnove bolnica i obnove instituta Torlak.

- Dela najbolje govore, zato svi u nedelju zaokružite broj 6 - poručila je dr Grujičić.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Danica Grujičić

 

16.14 - Aleksandar Šapić

Potpredsednik SNS i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" za Beograd rekao je da će dati sve od sebe da Beograd nastavi da se razvija kao i ostatak Srbije.

- Beograd je uvek bio grad širokog srca, i to je danas moderan, savremen grad, i učiniću sve da nakon jednog mandata Beograd bude još bolji i napredniji. Puno nam je važna podrška ljudi za sve ono što nas čeka. Živimo u teškim vremenima, nije bilo lako voditi kampanju dok se iznad Evrope nadvio veliki rat - kazao je Šapić.

On dodaje da bez mira i stabilnosti nema jake ekonomije, a bez ekonomije je nemoguće razvijati se.

- I zato ja verujem u predsednika Aleksandra Vučića da će naći najbolji i najmudriji način da nas provuku kroz ova teška vremena, a ja ću dati sve od sebe ako dobijem vašu podršku da vas ne razočaram - rekao je Šapić.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Aleksandar Šapić

 

16.10 - Jelena Begović

Prisutnima se najpre obratila direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Jelena Begović.

- Veliki pozdrav za Beograd. Danas smo došli do kraja trke, a od ponedeljka nastavljamo našu borbu za razvoja Srbije, za napredak i za stvaranje boljeg životnog standarda našoj deci - rekla je Begović.

Ona kaže da je digitalna infrastruktura, koju mnogi ne vide, podjednako važna.

- To znači da država može bolje da brine o građanima, da vam štedi novac, da poljoprivrednici imaju bolje prinose. Za to nam trebaju mir i stabilnost, koje donose stabilna i jaka vlada, pod rukovodstvom predsednika Vučića. To je korak broj jedan, bez toga nema napretka. Treba nam i snažna ekonomija, obrazovanje, jaka nauka i tehnologija, zelene tehnologije i personalizovana medicina. To je za mene broj 6, kada budete zaokruživali SNS u nedelju - istakla je doktorka.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obratiće se okupljenim građanima.

U prvim redovima su ministar Siniša Mali, predsednica Vlade Ana Brnabić, Aleksandar Šapić, Danica Grujičić, ministri Tomislav Momirović i Darija Kisić Tepavčević, Irena Vujović, Ivica Dačić, Marko Kešelj, bacač kugle Asmir Kolašinac, pevačice Milica Pavlović i Lepa Lukić, Iva Štrljić, Gordana Šaulić...

Republika

Foto: Printscreen/TV Vesti

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading