Vučić o slučaju "Bagira"! Ona nije zarobljena u UKRAJINI, ona je u "ZABELI"!

Autor:

Vesti

28.03.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije večeras gostuje u emisiji Ćirilica kod Milomira Marića.

Vučić o slučaju "Bagira"! Ona nije zarobljena u UKRAJINI, ona je u "ZABELI"!

Foto: printskrin

On se pozabavio i slučajem "Bagira" tačnije pričama koje su danas plasirane u međunarodnim i regionalnim medijama da je Danijela Lazović zvana Bagira zarobljena u Ukrajini.

- Mi smo se uplašili danas kada smo videli u regionalnim medijima. Nije to problem kada objavi Avaz, pošto će oni demantovati. Ali hrvatski i neki mediji u Crnoj Gori neće demantovati - rekao je predsednik Aleksandar Vučić, podsećajući na navodno zarobljavanje srpske snajperistkinje, koja ustvari robija u Požarevcu.

Vučić dodaje da je ona u zatvoru zbog trgovine drogom, i da ima još da leži u našem zatvoru.

- I ja se pitam jel ona u Zabeli ili u Kramatorsku? Rekao sam da provere više puta. Ona je kod nas u zatvoru. Ta vrsta laži, na koje morate stalno da odgovarate, a nikada ne vredi kada odgovarate. Uvek se taj demanti čuje pet puta slabije od njihove laži. Možete da mislite kakvu to štetu nanosi Srbiji i srpskom narodu, posebno na zapadu. U stanju su kao "Gardijan", koji se pretvorio u medij koji samo piše laži, o tome da Srbija napada Kosovo i BiH. Čime, kako. Dajte mi jednu izjavu. Papir trpi sve - rekao je on.

Predsednik kaže da to govori o beskrupuloznosti onih koji ne mogu da se osvete Rusiji, pa napadaju Srbiju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading