ĐILAS I MARINIKA SPREMAJU HAOS 3. APRILA! Milovanović i Stanković: Znaju da ne mogu da pobede pošteno - izazvaće incidente nakon izbora!

Autor:

Vesti

26.03.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas i Marinika Tepić već duže vreme postavljaju narativ o krađi izbora, što će im biti korisno u onim mestima u kojima razlika bude najmanja - tu će reći da su izbori pokradeni, tvrdi direktor "Srpskog telegrafa".

ĐILAS I MARINIKA SPREMAJU HAOS 3. APRILA! Milovanović i Stanković: Znaju da ne mogu da pobede pošteno - izazvaće incidente nakon izbora!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Sve se češće piše i priča o operaciji Majdan kojom će pojedinci pokušati da sruše aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića. Da li profašističke struje spremaju haos posle 3. aprila u Srbiji? Ko je saučesnik u ovim operacijama i ima li predsednik Srbije pored sebe izdajnike ili mu o glavi rade samo njegovi politički protivnici?

Na izborima 3. aprila očekujem pobedu Aleksandra Vučića u prvom izbornom krugu, pobedu izborne liste SNS i najverovatnije pobedu iste te liste u Beogradu, kaže za Pink politički analitičar Dejan Vuk Stanković.

- Neko može da misli da to pravo koristi na glup način, neko na racionalan način. Mislim da ima puno onih koji to rade na glup način, pa onda osporavaju - izjavio je.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Vuk Stanković

On apeluje na građane da izađu na izbore.

- Ako ne izađeš na izbore, živećeš onako kako drugi odluče. Ako izađeš, onda imaš neki dogovor sa savešću jer znaš da si se barem izjasnio. To je jednostavan proces, kao vakcinacija – hajde da se vakcinišem i tako zaštitim sebe i druge. Dakle, hajde da izađem na izbore – mogu da kažem šta mislim.

On je objasnio kako se dolazi do „istraživanja koja su pod znakom pitanja“.

- Imate skup nezadovoljnih ljudi. Taj skup je, recimo, veći od skupa ljudi koji glasaju za opozicionu stranku. Zato, kada prezentuju istraživanja, oni nezadovoljne pripišu sebi i kažu da će glasati za opozicionu stranku. To je optička varka. Iz te optičke varke ide političko slepilo – da su odnosi snaga maltene izjednačeni – kaže Stanković.

Saša Milovanović, direktor „Srpskog telegrafa“ kaže da grupacija oko Dragana Đilasa i Marinike Tepić već godinu dana sprema haos i nemire na ulicama, a ovaj plan ogleda se u njihovim izjavama.

- Marinika deluje kao jastreb koji poziva na ulicu! Dakle, ako ne pobede, plan je da se izađe na ulicu, i za to su se pripremali godinu dana, svesni činjenice da nemaju politički program, osim da ruše po Srbiji, niti odgovore na goruća pitanja, pogotovo danas u komplikovanim geopolitičkim odnosima – kaže Milovanović.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović

Dodaje da su od zapadnih mentora ovog puta dobili nalog da neće biti bojkota i da treba da se bore za izbornu volju građana.

- Svesni su da ne mogu da pobede na izborima, pa od početka postavljaju narativ krađe. Sama Marinika je rekla da samo oni imaju 23.000 posmatrača, odnosno tri po biračkom mestu. Očekujem i provokacije na biračkim mestima, a pošto znaju da će izgubiti na izborima, pokušaće da izazovu incident. Kako? Tvrdiće da su pokradeni tamo gde razlika bude najmanja, recimo u Beogradu – kaže Milovanović.

Krajnji plan je, ocenjuje Milovanović, da se za nekih šest meseci organizuju novi vanredni izbori, sa uplivom većeg novca sa strane.

- To je jedini način da sruše Srbiju i njenog predsednika. Vučić je pokazao da je garant da će srpski narod ostati neoštećen ili manje oštećen u kriznim vremenima. Zato je 3. april odbrana od 4. aprila – ocenjuje direktor „Srpskog telegrafa“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
acadeka

26.03.2022 12:40

pa jedva cekamo da vidimo te nerede. tako cemo konacno znati ko je jaci. he,he.

Dragutin

26.03.2022 14:38

Dopustiti i glasačima drugih stranaka da iskažu radost pobede.

Ana

28.03.2022 09:40

@Dragutin - Osim SNS, druge stranke će slaviti ako predu cenzus od 3%.

Slavko

28.03.2022 09:36

Đilas: - Opozicija to sam ja.