"POZNAJEM PUTINA I ZNAM ŠTA MU JE U GLAVI"! Vučić progovorio o ratu u Ukrajini i ruskom predsedniku! "Prvo je ZAPAD iznenadio PUTINA, a onda je PUTIN IZNENADIO NJIH"!

Autor:

Vesti

25.03.2022

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić progovorio je večeras gostujući kod Minje Miletić i o Vladimiru Putinu i ratu u Ukrajini.

"POZNAJEM PUTINA I ZNAM ŠTA MU JE U GLAVI"! Vučić progovorio o ratu u Ukrajini i ruskom predsedniku! "Prvo je ZAPAD iznenadio PUTINA, a onda je PUTIN IZNENADIO NJIH"!

Foto: Printskrin

Na pitanje šta ako Rusiju izbace iz Saveta bezbednosti, Aleksandar Vučić je rekao:

- Ja sam bio među prvima koji je rekao šta misli dokle će ovo da traje. Mislim da dovoljno poznajem Vladimira Putina da znam šta mu je u glavi. Mislim da ga je zapad iznenadio u prva tri, četiri dana. Pomislio je: "Sad moram da se borim". Onda je on iznenadio "zapad".

Govoreći o tome što Srbija nije uvela sankcije Rusiji, predsednik je rekao:

- Neću da podsećam ko je bio na našoj strani 2015. kada su hteli da nas proglase genocidnim narodom. Po kojoj ceni ćemo dobiti gas? Kako ćemo da kažemo da ćemo da se obračunamo sa onima koji nam nikad nisu ništa nažao učinili. A kako to oni koji uvode sankcije, uvode u sektorima u kojima im to odgovara, a u drugima ne.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

25.03.2022 21:00

Rusija je bratska zemlja Srbiji. Veto. Aleksandar Vucic je izgradio izuzetno dobar odnos sa Putinom i to ce svakako biti benefit i kada se govori o gasu.

Odgovori 16 3