SRBIJA IMA KECA U RUKAVU! Predsednik Vučić otkrio plan uvoza nafte: ĆE SE SNAĐEMO!

Autor: Republika

Vesti

23.03.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da naša zemlja ima plan kako da uveze naftu s BLiskog Istoka i poručio narodu da ne treba da brine!

SRBIJA IMA KECA U RUKAVU! Predsednik Vučić otkrio plan uvoza nafte: ĆE SE SNAĐEMO!

Foto: Printscreen

Predsednik Vučić gostuje u emisiji "Signali" na RTV Vojvodina i tom prilikom je objasnio da Srbija ima plan za uvoz nafte s Bliskog Istoka.

Ne znam kako će sve ovo sa naftom da se završi, ja već razgovaram sa našim prijateljima sa Bliskog Istoka i planiram kako da dovezemo naftu od njih. Najbolje nam je preko Drača. Mi ćemo sve da pratimo i da uradimo šta je potrebno da svega bude dovoljno - istakao je predsednik Srbije.

Naša zemlja se naftom i gasom u najvećoj meri snabdeva iz Rusije, ali zbog agresije ove zemlje na Ukrajinu, pitanje je šta će biti u budućnosti sa energentima sa ruskog tržišta.

Svakako će biti teško, ali ja kad kažem da će biti i najteže, opet nešto imamo u rukavu. Svako se snalazi za sebe, ja nisam stručnjak da rešavam probleme u svetu, ali za našu zemlju, što bi rekli na jugu "će se snađemo" - rekao je Vučić.

Primetno je i da opozicija zloupotrebljava izbornu kampanju.

Mi se nažalost nalazimo u izbornoj kampanji. Tada je ljudima koji su protiv vlasti sve dozvoljeno. Oni kažu da ja lažem kada kažem da imamo hrane, svega dovoljno. Nabavili smo i mleko u prahu. Prvo nam se javila fabrika sladoleda, tražili su pomoć države, nama su se smejali kada sam to rekao. Mleko u prahu je važno i za konditorsku industriju, naravno i za sve ljude. Naći ćemo i palmino ulje, ja ne znam zašto, ali i to nam je jako bitno - poručio je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading