HRVATI PONOVO UHODE VUČIĆA: Analiziraju mu spotove dok se dave u problemima (FOTO)

Autor:

Vesti

16.03.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok dronovi padaju po hrvatskim kućama, njihovi portali analiziraju Vučićeve spotove, očigledno želeći da na svaki način ocrne onog koji Srbiji donosi mir, stabilnost i prosperitet.

HRVATI PONOVO UHODE VUČIĆA: Analiziraju mu spotove dok se dave u problemima (FOTO)

Foto: Printscreen

Tako su hrvatski portali Dnevno i Večernji objavili vesti o najnovijem spotu SNS kada Vučić izlazi iz frižidera, koji im je, očigleno, veoma zasmetao pa su ga nazvali bizarnim. 

Iako se naše komšije Hrvati guše u problemima - od pretnje nestašice hrane, rasta cene goriva, a poslednji u nizu je bio dron sovjetske proizvodnje koji im se srušio u prestonici - oni komentarišu kampanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodi Informer.

Da li Hrvatska ne može da prihvati to da Srbija čvrsto stoji na svojim nogama, ili je to pokušaj da skrene pažnju sa svojih problema i sopstvene nesposobnosti da se izbori sa trenutnom situacijom, ili pak ne mogu da prihvate da naša država ima bolju RV i PVO, nije sasvim jasno. Biće da je pomalo od svega. 

Hrvati svakodnevno i na svaki način pokušavaju da ocrne onog koji Srbiji donosi mir, stabilnost i prosperitet. Ipak, bez obzira na to, srpski predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija, ako bude potrebno, hraniti i lijepu njihovu.

Predsednik Vučić se u razgovoru za Dnevni avaz osvrnuo na zabranu izvoza pšenice iz Srbije, ali i komentarisao šta će kriza u Ukrajini značiti za celi svet i hoće li zemlje regiona imati dovoljno hrane.

- Mi, naravno, imamo dovoljne količine pšenice za Srbiju, i više nego dovoljne, ali je besmisleno da govorimo da je nešto dovoljno za nas, a da ljudi u komšiluku nemaju. Što se toga tiče, Srbija će biti otvorena. Već smo dobili prve zahteve iz Albanije i radimo na njima. Ali, ako kažete Srbija će da ima hleba, a Bosna i Hercegovina neće, to znači da neće ni Srbija - rekao je Vučić.

Podsetimo, bespilotna letelica sovjetske proizvodnje srušila se u četvrtak uveče posle 23 sata u zagrebackom naselju Jarun. U hrvatski vazdušni prostor ušla je iz Mađarske, odakle je došla iz Rumunije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ive

16.03.2022 09:29

Opsednutost je zajebana bolest

Kosta

16.03.2022 09:38

Toliko o tome koliko ih zanima njihova zemlja!

Boba

16.03.2022 09:42

Uvek su više gledali šta ima u tuđjoj avliji, a srpaska avlija ih naročito zanima.

Gaga

17.03.2022 02:00

Hrvati imaju toliko problema da skreću javnost sa tih problema na VUčića i Srbiju kako bi sve te probleme zataškavali.