"N1" PROFESIONALNI DIZAČI PANIKE: Optužili predsednika a oni su ti koji potpaljuju vatru (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

04.03.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da se situacija na tržištu energenata menja iz dana u dan, a da cena ruskog gasa za Srbiju ostaje nepromenjena.

"N1" PROFESIONALNI DIZAČI PANIKE: Optužili predsednika a oni su ti koji potpaljuju vatru (FOTO)

Foto: printscreen

Ova vest je juče bila među udarnim u svim medijima, ali ne i u opozicionim iza kojih pretežno stoji lider SSP-a Dragan Đilas.

Nijedna država na svetu nema mediji kao što ima Srbija a da su toliko antisrpski nastrojeni kao što je "N1".

I dok je gotovo ceo svet uveo sankcije Rusiji zbog rata u Ukrajini, i kada cene derivata vrtoglavo skaču iz dana u dan, situacija u našoj zemlji je daleko od zabrinjavajuće. 

Takva je, da gotovo možemo biti spokojni bar što se tiče gasa i nafte koja se doprema iz Rusije.

No tako ne misle svi, a pogotovo ne "N1" kojima je mnogo draže da umesto pohvala, pronađu nešto što bi iskoristili za kudenje.  Te je tako ovaj opozicioni medij iskoristio paniku naroda koji su zbog lažne vesti da goriva ponestaje pohitao na pumpe da obezbedi svoje "zalihe" i prezentuje kao da su se vratile mračne devedeste, da se pune kanisteri i baloni i sl.

I povrh toga što je ambasador Rusije Bocan-Harčenko govorio na TV-u o istoj temi, ni danas u opozicionim medijima nema ni reči o tome, već su se udruženim snagama ostrvili na predsednika Srbije Aleksandra Vučića optuživši ga da je on taj koji diže paniku. 

Republika

Foto: printscreen

Panika na N1

- Ima svega. Ne dižite paniku", rekao je glavni srpski dizač panike, koji je danima uzdisao, kolutao očima, gledao u patos, gledao u plafon, a onda dizuckao paničicu fotkama džakova iz sumornih magacina - napisao je famozni Draža Petrović u svojoj "popularnoj" kolumni.

Republika

Foto: printscreen

Panika na N1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading