VUČIĆ SAOPŠTIO: Upravo sam završio razgovor sa Džonsonom

Autor:

Vesti

04.03.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu saopštio je da je upravo završio razgovor sa Borisom Džonsonom.

VUČIĆ SAOPŠTIO: Upravo sam završio razgovor sa Džonsonom

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Boris Džonson i Aleksandar Vučić

- Upravo sam završio razgovor sa Borisom Džonsonom u kome sam istakao da je princip poštovanja normi međunarodnog prava od suštinskog značaja za Srbiju, kao i poštovanje teritorijalnog integriteta suverenih država. Pozvao sam Borisa Džonsona da dođe u Srbiju jer 42 godine britanski premijer nije posetio našu zemlju, i dobio uveravanja od britanskog premijera da će nas uskoro posetiti. Takođe, razgovarao sam o saradnji u oblasti energetike, ekonomije, ali i svim drugim bilateralnim pitanjima koja se tiču Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije. Posebno sam istakao da će Srbija, po svaku cenu, čuvati mir i stabilnost u regionu Zapadnog Balkana.
Naravno, zahvalio sam se i na pažnji i uvažavanju koje #UK pokazuje prema Srbiji,
naveo je predsednik Srbije na svom instragram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Penzioner

04.03.2022 19:52

Moj dragi predsednice, zabole ovu licemernu guzicu iz UK i za nas i za pravo.... Koliko sutra, ce isto uraditi ko' turcin Erdogan !!!

Zgembo

05.03.2022 07:11

Da.Bas se vidi koliko nas uvazavaju.Kroz vekove je njihovo postovanje prema nama nemerljivo.