Pripremljena PROTESNA NOTA za Tursku! Predsednik Vučić o izjavi Erdogana da će podržati prijem takozvanog Kosova u NATO!

Autor:

Vesti

02.03.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo spoljnih poslova pripremilo je protesnu notu za Tursku.

Pripremljena PROTESNA NOTA za Tursku! Predsednik Vučić o izjavi Erdogana da će podržati prijem takozvanog Kosova u NATO!

Foto: Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na izjavu predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana da će se zalagati za ulazak Kosova i Metohije u NATO.

On je rekao da je Ministarstvo spoljnih poslova pripremilo protesnu notu za Tursku.

Ministarstvo spoljnih poslova pripremilo je protesnu notu za Tursku. Da li ćemo je uručiti odlučićemo večeras. Ne doživljavamo to kao prijateljski potez. Erdogan je, ne pitajući nikog, samostalno doneo odluku o prijemu tzv. Kosovo u članstvo NATO – rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao je u Ankari, posle sastanka sa kosovskom predsednicom Vjosom Osmani, da njegova zemlja podržava i da će se zalagati za ulazak Kosova u NATO.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

03.03.2022 08:27

Protestna je nota nepismeni