DOKAZI! Đilas pokušava da BLOKIRA rad pošte u Zemunu (FOTO)

Autor:

Vesti

02.03.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da je rukovodstvo Pošte Srbije je u stalnom komunikaciji sa svim sindikatima, u ovom preduzeću, da je poslednji sastanak održan u utorak 01. marta, sindikat Dragana Đilasa na sve načine pokušava da opstruira rad pošte u Zemunu.

DOKAZI! Đilas pokušava da BLOKIRA rad pošte u Zemunu (FOTO)

Foto: Tanjug

Dragan Đilas odavno je poznat po bahatom ponašanju

Jedini politički obojen sindikat "Sloga", koji je i koalicioni partner Sloboda i pravde Dragana Đilasa, inače po brojnosti ubedljivo najmanji, sa svega par desetina članova, od svih sindikata koji deluju u JP Pošta Srbije, koji su uporno odbijali svaki dijalog sa poslovodstvom preduzeća i direktorom u RJ Zemun, pozivom da radnici obustave rad čine kako bi prikrili krađu i malverzacije svojih članova. 

Foto: Privatna arhiva

Zoran Pavlović, Dragan Đilas

Razlog za štrajk nije tobože briga za radnike već krivična prijava protiv bivšeg predsednika Samostalnog sindikata poštanskih radnika Zorana Pavlovića, koji je izbačen iz tog sindikata, a sada član gore pomenutog sindikata Sloga.

Protiv njega je podneta krivična prijava još prošle godine zbog zloupotrebe službenog položaja i krađe sindikalnih para namenjenih radnicima pošte. 

Foto: Privatna arhiva

 

Takođe, podršku njemu daje Stefan Mitrović koji je predsednik sindikata Sloga i najbliži saradnik i saučesnik Zorana Pavlovića, njegovo ime se pominje u gore spomenutoj krivičnoj prijavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vaske

02.03.2022 18:24

Sindikat sloga je zuti sindikat na celu sa glavatim skotom!!!