PREMIJERKA RAZBUCALA ĐILASOVU BANDU! Kritikovali odnos prema kulturi, usledio je ODGOVOR od kog su zanemeli!

Autor: Republika

Vesti

26.02.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda" Tihomir Stanić, Tatjana Manojlović i Ana Stevanović ocenili su na dan otvaranja beogradskog Festa da se odnos države prema kulturi danas ogleda u izgledu ruiniranog bioskopa "Voždovac".

PREMIJERKA RAZBUCALA ĐILASOVU BANDU! Kritikovali odnos prema kulturi, usledio je ODGOVOR od kog su zanemeli!

Foto: printskrin

Ana Brnabić se na svom Tviter nalogu oglasila povodom toga i osvrnula na stanje u kulturi i ulaganjima u vreme Đilasove vlasti.

Ljudi koji su 2007. privatizovali (zatvorili) 14 beogradskih bioskopa - Voždovac, Balkan, Jadran, Кozaru, Slavicu...sada kažu da je to ogledalo NAŠEG odnosa prema kulturi?! Ne, to je vaš spomenik, kao i Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti koje ste zatvorili 2003. i 2007. - istakla je premijerka.

Ona je dodala da je za vreme bivšeg režima Srbija bila na rubu propasti.

Mi smo Narodni muzej otvorili 2018, MSU 2017. TO je naše ogledalo. Bioskope, procenjene na preko €20 mil, su vaši mašinski mozgovi prodali za €9 mil, da bi, ubrzo, 6 od 14 bioskopa vaš ortak prodao za €19 mil. Jedna od priča kako ste vi postajali bogatiji, a Srbija siromašnija - zaključila je predsednica Vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Li

05.03.2022 20:20

Ha, ha, ha smesni ste.