SAV PRITISAK BIĆE NA MALOJ SRBIJI! Vučić: Oni misle da sve što ne mogu da kažu Rusiji, mogu nama da kažu

Autor:

Vesti

25.02.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

SAV PRITISAK BIĆE NA MALOJ SRBIJI! Vučić: Oni misle da sve što ne mogu da kažu Rusiji, mogu nama da kažu

Foto: Printscreen

On je saopštio zaključke Saveta, među kojima je i odluka da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji.

- Kako mislite da uvedemo sanckije Ruskoj Federaciji? Onima koji jedini nisu uvodili sankcije devedesetih, koji su nas sačuvali 2015. godine u SB? Mislite li da imate pravo da takve stvari zaboravljate? Onima koji su danas u SB jedini garant očuvanja integriteta Republike Srbije i Rezolucije 1244? - pitao je Vučić.

Kako je rekao, "To nije fer prema ljudima koji nisu nikada ništa posebno uradili protiv naše zemlje. Kao što ne bi bilo fer da ne poštujemo teritorijalni integritet Ukrajine koja nam ništa nije učinila."

- Neki sve što ne mogu da kažu Rusiji misle da mogu da kažu Srbiji. Hajde da vidimo šta je to što možemo da napravimo Srbiji? To je suština čitave moralne vertikale o kojoj ovde govorimo. Na kraju, sav pritisak biće na maloj Srbiji, jer nad njom neko može da se iživljava, a nad Rusijom ne može. Naše je da donesemo ovaj dokument i budemo fer. Ovaj dokument će nadam se usvojiti i Vlada Srbije - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joka

25.02.2022 18:54

Mala Srbija, ali sa velikim srcem kao Rusija. Tako mala zemlja, ali sa odmerenom i dobro donešenoj odlukom. Bravo, predsedniče. Živela Srbija.

Odgovori 10 2