ŠAPIĆ PODSETIO NA ĐILASOVE RANE RADOVE! Ma nemoguće da je montaža, pa ne bi Dragan to rekao! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

18.02.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Aleksandar Šapić podsetio je javnost na ono što je tajkun Dragan Đilas govorio o Beogradu na vodi 2014. godine.

ŠAPIĆ PODSETIO NA ĐILASOVE RANE RADOVE! Ma nemoguće da je montaža, pa ne bi Dragan to rekao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/J. ILIĆ, ST/P.Divac

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas sada na sva zvona kritikuje uspehe aktuelne vlasti, a trn u oku je Beograd na vodi, koji tajkun pljuje na svakom koraku.

Ne tako davno, pre nekih osam godina Đilas je gostovao u emisiji kod novinara Dejana Anđusa i tom prilikom se dotakao Beograda na vodi. Na ovu Đilasovu epizodu podsetio je kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić.

- Ja sam sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem pričao pre godinu dana i tada sam se još bavio politikom. Pričali smo o Beogradu na vodi. Ja sam izneo jednu skepsu da li ima ekonomskih osnova da se takav projekat u Beogradu napravi. On je zaista u tom razgovoru pokazao neviđeno verovanje u to - rekao je Đilas i dodao:

- Ja sam mu onda rekao: "Slušaj, pošto vidim koliko ti veruješ u to, ja više neću nikad negativno o tome pričati". Naravno da je bolje za Beograd da umesto starih koloseka koloseka koji se ne koriste ili nekih tamo baraka ili udžerica na tom mestu dobijemo sve ono što je prikazano kriz one makete i projekte. Ako postoji jedan posto šanse da se to napravi, sigurno neću biti taj koji će na bilo koji način to sprečavati - istakao je Đilas tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Дубравка

18.02.2022 08:32

Ђилас негодује било какав напредак, што је страшно. Онда нека ћути кад већ бојкотује сопствену земљу.

Boka

18.02.2022 09:22

Pa zaborave oni šta su pričali pre sedam dana, a ne 2014.

Kapitalista

18.02.2022 09:36

Nije potrebno mnogo politicke mudrosti prepoznati znacaj jednog projekta kakav je Beograd na vodi

Predrag

18.02.2022 09:38

Nije Đilas kratkog pamćenja, njegova kampanja,se bazira na "minimizirati i kritikovati sve Vučićeve uspehe maka bio i smešan", i doaledan je u tome.