ATRAKTIVNA FUNKCIONERKA SPS: Tražila sam od partije da mi omogući 1.000 parfema, ruža i naravno, čokoladica!

Autor:

Vesti

16.02.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Grozdanović (25), aktivistkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Niša, ne prestaje da privlači pažnju javnosti i medija svojim izgledom i objavama na Instagramu, na kojem je prati više od 100.000 ljudi.

ATRAKTIVNA FUNKCIONERKA SPS: Tražila sam od partije da mi omogući 1.000 parfema, ruža i naravno, čokoladica!

Foto: Instagram/anagrozdanovicc

Ana Grozdanović

Atraktivna Ana Grozdanović  je, kako kaže u objavi na Instagramu, rešila da obraduje narod za Svetog Trifuna, sveca čiji je dan obeležen u ponedeljak, uoči Sretenja.

"Kao sto ste već navikli na moje akcije, ja sam tražila od partije da mi omogući 1000 parfema,ruža, i naravno čokoladica 🎁 (ja uvek moram nešto novo i interesantno za narod da osmislim 😊😁) što je naravno odobrio i omogućio nas predsednik Ivica Dačić. Tako da sam uz njegovu pomoć uspela mnogima da izmamim osmeh na lice 😊🎁🎁🎁🎁🍾🥂❤️ Dragi prijatelji srećan vam - dan zaljubljenih SV.TRIFUN 🤗😍👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻😁🥂 od SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE", napisala je Nišlijka na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading