ZASPALA SI U ZAGRLJAJU NAŠEG SINA, VERUJEM DA SI TO ŽELELA: Potresna poruka predsednika Vučića posvećena Kseniji: HVALA TI ŠTO SI BILA ODANI PRIJATELJ!

Autor: Republika

Vesti

31.01.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dirljivom porukom oprostio se od prve supruge Ksenije Vučić, koja je iznenada preminula u 56. godini.

ZASPALA SI U ZAGRLJAJU NAŠEG SINA, VERUJEM DA SI TO ŽELELA: Potresna poruka predsednika Vučića posvećena Kseniji: HVALA TI ŠTO SI BILA ODANI PRIJATELJ!

Foto: Republika.rs

- Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva devojka, naš Danilo pristojan i hrabar momak, hvala ti što si našu decu vaspitala da je najviša vrednost biti dobar čovek. Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si verovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu napred. Zaspala si u zagrljaju našeg sina, verujem da si tako želela, zagrljaj Milice i Danila bio je tvoj ceo svet. Počivaj u miru, i večno hvala na svemu. Tvoj Aleksandar - napisao je predsednik Srbije na Instagramu uoči sahrane novinarke.

 

Podsetimo, na Novom groblju u toku je sahrana Ksenije Vučić koja je iznenada preminala 29. januara.

Kao što je Republika već pisala, na Novom groblju je veliki broj političara i estradnih ličnosti, koji su došli da odaju poslednju počast preminuloj novinarki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
maja

31.01.2022 13:16

Gubitak dragih ljudi veliki je stres. Iskreno saučešće i podrška u ovom teskom momentu porodici Vucic

Zeljko

31.01.2022 15:32

Prebrzo nas je napustila, saučešće porodici.