RASULO! TOTALNI OBRAČUN U OPOZICIJI! Siniša Kovačević ne bira reči za Đilasa: DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO IZGOVORIO?!

Autor:

Vesti

28.01.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević najstrašnije je isprozivao opoziciju, tačnije svoje političke kolege Dragana Đilasa i Zdravka Ponoša, rekavši ni manje ni više nego da su mu se posrali po glavi.

RASULO! TOTALNI OBRAČUN U OPOZICIJI! Siniša Kovačević ne bira reči za Đilasa: DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO IZGOVORIO?!

Foto: Tanjug/D.Goll/ST/V. LUKIĆ

Teške reči koje je Kovačević napisao na društvenoj mreži Tviter, a koje je, nije teško zaključiti, uputio Ponošu i Đilasu, reakcija su na aktuelnu političku situaciju u redovima opozicije.

Povod je odluka lidera SSP koji je za predsedničkog kandidata predložio Zdravka Ponoša, još člana NS, što su pojedini iz ove stranke, a među kojima je očigledno i Kovačević, shvatili kao izdaju.

Jeremić uhvatio Šoškića u laži

Republika

Foto: printscreen/N1

 

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da su rađena istraživanja za šest kandidata, te da se opozicija odlučila da u predsedničku trku gurne onog koji ima najbolji rejting.

Na spisku provere popularnosti našli su se Miroslav Aleksić, Zdravko Ponoš, Marinika Tepić, Miodrag Zec, Boža Prelević i Dejan Šoškić. Jeremić je istakao da su svi pomenuti kandidati znali i pristali na istraživanje.

Ovom izjavom Jeremić je razotkrio laži bivšeg guvernera NBS koji je tvrdio da mu nije nuđena bilo kakva kandidatura.

- Pre mnogo godina do mene je došla informacija da su neki pojedinci pominjali moje ime u kontekstu tadašnjih izbora na gradskom nivou, ali nikakav zvaničan predlog do mene tada nije došao. U poslednje vreme u nekoliko navrata do mene su dolazila neka neformalna pitanja i predlozi u tom smislu, ali je moj utisak bio da se radi uglavnom o individualnim ili grupnim stavovima, bez dovoljno političke težine - rekao je Šoškić prošle nedelje.

- Godinama govorim da su politika i etika rođene sestre, da moraju ruku pod ruku, da se u politici može biti odan i pošten, da se može držati do reči, da je to viši cilj koji ne može bez moralnih normi. I uvek mi se neko skriven među moje ili blizu mojih posere po tome što govorim. Uvek - napisao je Kovačević na Tviteru.

 

 

Vuk: Imam živce, Đilasu neću pokazati emocije

Kada je reč o rejtinzima Ponoša i Aleksića, lider NS rekao je da su oni skoro izjednačeni, kao i da je nakon kandidature Ponoša od SSP u Narodnoj stranci, kako je rekao, bilo jakih reakcija. Na pitanje novinara da li je tačno to što Đilas tvrdi da mu je rekao da će Ponoš biti njihov izbor Jeremić je samo rekao sledeće:

- Ja imam dobre živce, neću pokazati emocije koje mi izaziva ovo pitanje.

Da su ovakve reči odraz besa posle izdaje, uveren je politički analitičar Stevica Deđanski.

- Od Kovačevića, koji se predstavlja kao intelektualac, a koji pri tome koristi uličarski rečnik, ništa me ne može iznenaditi. Svakako, ovakva poruka koju je poslao očigledno Zdravku Ponošu i Draganu Đilasu verovatno je odraz besa i osećaja da su ga izdali jer se nije našao na listi za potencijalnog predsedničkog kandidata, što je verovatno očekivao. Takođe, može biti i to da se nisu s njim konsultovali oko tih odluka, pa je sve to dovelo do toga da Kovačević napiše ovako nešto - kaže Deđanski.

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, smatra da je na ovaj način Siniša direktno Đilasa označio kao nemoralnu osobu.

- Siniša Kovačević je Đilasa direktno označio kao nemoralnu osobu koja jedno govori i dogovara, a sasvim drugo radi. Za Ponoša ne znam. Nije svoj izbor komentarisao, evo, peti dan. Da mu se nešto, nedajbože, nije desilo - kazao je Krstić.

Marinika brutalno izvređala Jeremića

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

 

 

Đilasova perjanica i stranačka potpredsednica Marinika Tepić brutalno je izvređala i ponizila svog političkog kolegu Vuka Jeremića time što je istakla da Miroslav Aleksić nije ni bio u režimu za testiranje predsednika.
- Iz Narodne stranke su se povukli neki ljudi - Dača Ikodinović, Borović, predsednik Saveta za privredu... Tražili su da se Miki Aleksić testira na istraživanjima iako on nije bio u režimu za testiranja predsednika - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan Stevanovic

28.01.2022 09:11

Kada ce opozicija da ukapira, da je Dragan Djilas ustvari Vucicev covek i da ima istu ulogu (razbijanje opozicije) kao i Vuk Draskovic u vreme vladavine Slobodana Milosevica? Dok je ovako, i dok Ponos (trojanski konj) bude Djilasiv kandidat za predsednika, Vucic ce se baskariti na vlasti a da prstom nije mrdnuo.