HITAN POZIV STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Prijateljski razgovor, sagovornici saglasni o ključnim pitanjima

Autor: Republika

Vesti

27.01.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Demokratskog fronta saopšteno je da su dvojica lidera tog saveza, Andrija Mandić i Milan Knežević, razgovarali danas u Beogradu sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem o aktuelnoj situaciji u regionu i ocenili “da mir i stabilnost na Balkanu nemaju cenu”.

HITAN POZIV STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Prijateljski razgovor, sagovornici saglasni o ključnim pitanjima

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

U otvorenom razgovoru i prijateljskoj atmosferi Andrija Mandić i Milan Knežević su predočili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću niz ekonomskih i investicionih projekata za sever Crne Gore, koji bi, uz podršku Srbije, u značajnoj meri obezbedili ekonomski razvoj ovog dela naše države, zaposlili veliki broj građana i omogućili povratak raseljenog stanovništva u nekadašnje industrijske gradove - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Lideri DF-a su, dodaje se, još jednom apostrofirali značaj regionalne Inicijative Otvoreni Balkan i pritom jasno saopštili da Crna Gora treba da bude njena članica, jer samo kroz regionalno udruživanje i ukidanje granica Crna Gora može razvijati svoje primarne grane privrede, ali i započeti obnavljanje nekadašnjih privrednih giganata, koji su uništeni pogubnom trodecenijskom vladavinom DPS-a, prenose podgoričke Vijesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Minja

27.01.2022 16:36

Otvoreni Balkan je odlicna prilika za saradnju. Bilo bi dobro za CG da prevazidje sujetu i prikljuci se ostalim zemljama. Da zajednicki stvorimo povoljnu klimu za napredak nasih zemalja.

Sssssss

27.01.2022 16:36

Uz podrsku prijatelja sve se resava. A nas predsednik Aleksandar Vucic neguje takva prijateljstva,bravo predsednice Vucicu

Njanja

27.01.2022 16:53

Baš tako mir i stabilnost naših prijateljskih država nemaju cenu i zajedničkim snagama ugovorima sporazumima možemo daleko da doguramo za bolju budućnost svih nas

Odgovori 10 2
Slavica

27.01.2022 17:08

Srbija je matica svih Srba, zato moramo da vodimo računa i o Srbima u Crnoj Gori.