ĐILAS ĆE POZELENETI OD MUKE! Duško Vujošević nikad direktnije udario po opoziciji: UPUĆENE TEŠKE REČI!

Autor: Republika

Vesti

27.01.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević dao je svoje viđenje političke scene u Srbiji nešto više od tri meseca pre održavanja opštih izbora.

ĐILAS ĆE POZELENETI OD MUKE! Duško Vujošević nikad direktnije udario po opoziciji: UPUĆENE TEŠKE REČI!

Foto: printscreen

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija Vujošević je između ostalog komentarisao i predlog Stranke slobode i pravde i njenog šefa Dragana Đilasa da predsednički kandidat bude Zdravko Ponoš.

- Kada sam držao treninge uvek sam igračima govorio - tim je kao posada podmornice, jedan pogreši, svi su mrtvi. Zaista ne vidim kod njih energiju. Ne čini mi se logičnim da se iz tuđe stranke predlaže čovek! - kazao je Vujošević dodajući da, ako sarađuješ sa nekom strankom, treba da izdejstvuješ da ga ona predloži.

- A ne da tamo dolazi do nekih problema - podvukao je Vujošević.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već u više navrata pisala, rat niskog inteziteta koji u svakom trenutku može da bukne u opštu opozicionu katastrofu, vodi sa na relaciji Vuk Jeremić-Dragan Đilas.

Ključna tačka razdora, kao što smo već pisali, je insistiranje Stranke slobode i pravde da Ponoš budu kandidat za predsednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Velimir

27.01.2022 11:57

Kandidat mora da bude ne korumpiran i neuprljan kroz dugogodišnje blato srpske političke scene. Strašno je da niko ne želi da predloži pravog kandidata i da ga zdušno svi podrže. Svi su na istom kazanu i svi žele pobedu a kasnije podelu plena. Bez toga Vučić nikad neće pasti na izborima.

Odgovori 15 0