VUK JEREMIĆ ZAURLAO: Zahtevam od Đilasa da otkrije tajne razloge zbog kojih kandiduje Ponoša za predsednika

Autor:

Vesti

26.01.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić javno je pozvao lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da otkrije tajne razloge zbog kojih on i njegova stranka predlažu Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata.

VUK JEREMIĆ ZAURLAO: Zahtevam od Đilasa da otkrije tajne razloge zbog kojih kandiduje Ponoša za predsednika

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dragan Đilas i Vuk Jeremić

- Ako postoje neki drugi razlozi i interesi, i njih smo spremni da sagledamo. Ali, hajde da budemo pošteni i otvoreni. Da kažemo, nećemo najboljeg kandidata, hoćemo ovog drugog. Pa dobro, ako je to cena jedinstva, hajde da pogledamo tog drugog, koji nije najbolji. Ali, da pošteno i otvoreno kažemo, šta su za to razlozi - rekao je Vuk Jeremić za N1.

Stranka na čijem je čelu Đilas objavila je da će Ponoša kandidovati na predsedničkim izborima. Međutim, Ponoš je i dalje član Jeremićeve stranke, ali nije funkcioner.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Vuk

26.01.2022 20:39

Vuk mora da urla

Bbbb

26.01.2022 20:40

Istina i samo istina!

Srdjan

26.01.2022 20:40

Puknuce tikva pre izbora

Juca

26.01.2022 20:46

Toliko o tome da će opozicija jednostavno predstaviti "najboljeg kandidata". Svi vi iz opozicije, koliko god da se ujediniti, uništava vas sukob interesa, a to je bogaćenje na račun naroda I države... I, za vas da glasamo? Ne znate ni sami sta hoćete.