TO JE KAO DA ČUKARIČKI IGRA PROTIV REALA! Pisac Muharem Bazdulj pokopao opoziciju: DELUJE KAO DA SU SE POMIRILI SA PORAZOM! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

26.01.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Književnik Muharem Bazdulj ocenio je da se opozicija u Srbiji pomirila da će izgubiti predsedničke izbore.

TO JE KAO DA ČUKARIČKI IGRA PROTIV REALA! Pisac Muharem Bazdulj pokopao opoziciju: DELUJE KAO DA SU SE POMIRILI SA PORAZOM! (VIDEO)

Foto: Tanjug/D. GOLL

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Bazdulj je komentarisao aktuelne društveno-političke događaje u Srbiji, između ostalog izbore koji bi trebalo da se održe 3. aprila.

- Moj utisak je da se opozicija pomirila sa tim da će izgubiti predsedničke izbore - naveo je Bazdulj.

Na konstataciju novinarke da vođa opozicije Dragan Đilas tvrdi da je "Vučić na kolenima", Bazdulj kaže da se na taj način opozicija teši.

- To je kao da Čukarički igra protiv Real Madrida. Hrabre se! Vučić je nepobediv jer se ne opušta ni pri tako velikoj prednosti! - navodi Bazdulj.

 

 

Komentarišući rezultate referenduma o promeni Ustava u delu koji se tiče pravosuđa, Bazdulj ističe da su rezultati glasova "da" ubedljivo pobedili.

- Mnogi komentatori kažu da su rezultati referenduma indikator krize SNS. Vučić da je mogao olovkom da napiše pre referenduma, on bi napisao ove rezultate! Rezultati su dovoljno ubedljivi a sa druge strane ne dopuštaju opuštanje njihovih ljudi na terenu - naveo je Bazdulj. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Saša

28.01.2022 11:43

Opozicija u Srbiji se pomirila da će izgubiti predsedničke izbore.

Odgovori 12 0
Tempa

29.01.2022 09:24

Samo borba za vlast, Kad nisu dobili na izborima za predsednika svoje (demokratske) stranke osnovali su drugu stranku Živković, Tadić Đilas i drugi ne dao vam Bog da Đinđić ustane iz groba malo bi bilo Goli otoka koliko Vas ima

Odgovori 10 0