"ZAMISLITE KOLIKO JE OVO DALEKO OD ISTINE": Tadićeva portparolka optužila Đilasov i Šolakov "DANAS" da širi laži

Autor: Republika

Vesti

25.01.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka Borisa Tadića Marina Komad prokomentarisala je na svom Tviter nalogu tekst koji je objavio list "Danas" a u kom se navodi da Zdravko Ponoš ima bolji rejting od Saše Jankovića i Borisa Tadića.

"ZAMISLITE KOLIKO JE OVO DALEKO OD ISTINE": Tadićeva portparolka optužila Đilasov i Šolakov "DANAS" da širi laži

Foto: twitter.com/printscreen

Raspad opozicije se nastavlja i ove godine, i to ni manje ni više nego kao i svaki puta kada trebaju da se održe izbori.

Svi se slažu oko jednog a između sebe hoće da se pokolju. Da se stvari nisu poboljšale između nekada stranačkih kolega govori i to da je portparolka Borisa Tadića Marina Komad optužila Đilasov i Šolakov list "Danas" koji je objavio PR tekst za kojiu ona kaže da informacije koje se u njemu nalaze su čista laž.

- Zamislite koliko je ovo daleko od istine kada su čak i u ovakvom PR tekstu morali da navedu da je to samo "u nekim aspektima". Ali računaju na to da se čita samo naslov - napisala je Komad na Tviteru

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading