INFLACIJA PLAĆENIH TEKSTOVA O ŠOLAKU: Kupljeni profesor novinarstva redovno podržava tajkuna i govori protiv Srbije

Autor:

Vesti

23.01.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inflacija plaćenih tekstova o kontroverznom tajkunu i osnivaču Junajted grupe Draganu Šolaku, pod čijom dirigentskom palicom rade televizije N1, Nova, kao i njihovi portali aktelna je poslednjih dana.

INFLACIJA PLAĆENIH TEKSTOVA O ŠOLAKU: Kupljeni profesor novinarstva redovno podržava tajkuna i govori protiv Srbije

Foto: youtube.com/SerbiaBroadbandSBB

Na internetu su se pojavili brojni tekstovi o Draganu Šolaku u kojim je tajkun koji se obogatio na račun naroda predstavljen kao uspešni biznismen. Ono što je zanimljivo je da se u svakom se kao sagovornik pojavljuje kupljeni profesor novinarstva iz Ljubljane, Marko Milosavljević, odranije poznati sagovornik N1 koji govori protiv vlasti u Srbiji.

Republika

Foto: Youtube/printscreen

Marko Milosavljević

 

Očigledno da je svima je upućena identična instrukcija koga da zovu, a vlasnik "Junajted grupe", nakon kupovine Sautemptona, pokrenuo svoj uhodani medijski mehanizam kako bi u javnosti stvorio lažnu sliku o sebi kao čoveku koji je na Balkanu ostvario američki san.

Dragan Šolak je takođe u borbi protiv predsednika Srbije posle mnogo neuspelih pokušaja da kompromituje aktuelnu vlast potražio pomoć od medija i kupljenih profesora.

Tajkun Šolak i ekipa okupljena oko njega misle da narod zaboravlja sve spletke i krađe koje su organizovane u njegovoj režiji, te se nadaju da će im ovakvi loše smišljeni tekstovi u medijima koje kontroliše oprati obraz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading