HRVATICA RUŠI VLAST U SRBIJI SRPSKIM PARAMA! APSURD: Istoričar Goran Šarić bez dlake na jeziku - SADA POKUŠAVAJU SA OVIM GENERALOM BEZ BITKE I VOJSKE!

Autor: Republika

Vesti

23.01.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati hrvatski istoričar Goran Šarić koji ima brojne postovaoce u Srbiji gostovao je na TV Hepi i komentarisao brojne teme iz društveno-političkog života u zemlji, posebno se osvrćući na potencijalnu kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije.

HRVATICA RUŠI VLAST U SRBIJI SRPSKIM PARAMA! APSURD: Istoričar Goran Šarić bez dlake na jeziku - SADA POKUŠAVAJU SA OVIM GENERALOM BEZ BITKE I VOJSKE!

Foto: printscreen

Goran Šarić, hrvatski istoričar

- Zapadni centri moći su shvatili da se vlast ne može promeniti ako opoziciju vodi neko ko ipak ima srpsku pozadinu. Tako je bilo sa Koštunicom. Idealno bi bilo da to bude žena, ali je još nisu našli. Prvo su pokušavali sa onim sramnim vladikom iz Nemačke koji je davno trebalo da bude raščinjen, ali se ispostavilo da ima previše putera na glavi. Sada pokušavaju sa ovim generalom bez bitke i bez vojske - kaže hrvatski istoričar Šarić.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Rekla mi je jedna hrvatska istoričarka iz Šibenika, kada sam je pitao šta radi u Srbiji, da je tu zbog rušenja vlasti. Ona radi u NVO i kaže da joj je cilj da N1 i Nova S uđu u svaku kuću u Srbiji - dodao je istoričar.

- Zamislite, Hrvatica ruši vlast u Srbiji sa srpskim parama. Država finansira NVO, značu nju vlast plaća da je ruši, to je apsurd - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ive

23.01.2022 10:04

Sve te NVO organizacije su zlo u svim zemljama.... A

Odgovori 34 3
Andreja

23.01.2022 11:37

Hrvatica ruši vlast u Srbiji sa srpskim parama. Država finansira NVO, značu nju vlast plaća da je ruši. Kakav apsurd!

Odgovori 20 6
Ranko

23.01.2022 11:51

Zašto ne ruši vlast u Hrvatskoj?

Odgovori 26 2
Vladica

23.01.2022 12:46

Zašto ne ruši vlast u Austriji?

Odgovori 21 1