MINISTAR LONČAR O PLANIRANOM ATENTATU NA VUČIĆA: Pretnje treba shvatiti sa najvećom brigom i pažnjom!

Autor:

Vesti

22.01.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, oglasio se povodom informacija o planiranom atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

MINISTAR LONČAR O PLANIRANOM ATENTATU NA VUČIĆA: Pretnje treba shvatiti sa najvećom brigom i pažnjom!

Foto: Ministarstvo zdravlja

Ministar je naveo da kriminalna organizacija koja je napravila plan likvidacije, za cilj ima uništavanje i "obezglavljivanje" Srbije.

- Najnoviji dokazi policije jedne države iz EU i Evropola o planiranom atentatu na predsednika Vučića ne samo da moraju da se shvate sa najvećom brigom i pažnjom, već i dokazuju ono što svi znamo - da oni koji su napravili plan likvidacije i organizovali pomagače i izvršioce da ubiju predsednika Srbije žele obezglavljenu Srbiju koja će biti džak za udaranje svima - rekao je Zlatibor Lončar.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Aleksandar Vučić

 

On je dodao da kriminalni klanove žele da likvidiraju predsednika Vučića jer je upravo on faktor mira i stabilnosti u regionu, kao i glavni borac protiv svakog oblika kriminala.

- Taj monstruozni skup različitih kriminlnih klanova dirigovan iz političkih centara moći želi da likvidira Aleksandra Vučića, jer je on, ne samo neprikosnoveni borac protiv svih oblika kriminala, već i najznačajni faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope i tvorac obnovljene, nezavisne, bezbednosno i ekonomski jake Srbije, koja dok je on živ nikada više neće biti na kolenima - naveo je ministar. - Verujem u snagu srpskih bezbednosnih institucija, službi i organa od kojih očekujem, kao i svi građani Srbije, i apsolutnu zaštitu zdravlja i života vrhovnog komadanta, ali i informacije i privođenje pravdi svih lica koja su na bilo koji način učestvovala u ovom jezivom planiranom atentatu na našeg predsednika i državu - dodao je Lončar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

22.01.2022 16:52

Sada da postavim pitanje odnosno vise je konstatacija od kada je dr Lončar stručan da komentariše bezbednost predsednika? Mislim da školu koju je završio ne podrazumeva znanje iz bezbednosti. Analogno njegovom komentaru povodom vaksera ,antivaksera i nas koji samo citamo na njegovu zalost i imamo misljenje povodom situacije oko Korone mogu samo doktori komentarisati pa stoga Gdine Ministre koja je Vaša stručna kvalifikacija i odakle Vam obraz da komentarišete i mešate se u nešto što apsolutno ne poznajete i niste stručni? Ups obraz je problem odavno bi dali otkaz da isti imate