OGLASILA SE IRENA VUJOVIĆ POVODOM INFORMACIJE O ATENTATU: Predsednika žele da eliminišu zbog nespornih rezultata koje je postigao

Autor:

Vesti

22.01.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović oglasila se povodom informacije da se planira ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

OGLASILA SE IRENA VUJOVIĆ POVODOM INFORMACIJE O ATENTATU: Predsednika žele da eliminišu zbog nespornih rezultata koje je postigao

Foto: Ministarstvo za zaštitu životne sredine

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Zbog svoje odlučnosti i beskompromisne borbe sa organizovanim kriminalom, predsednik Aleksandar Vučić je na meti kriminalnih grupa koje planiraju njegovo ubistvo. Srpskoj policiji je dokaze za ovaj monstruozan plan dostavio Europol. To nesumnjivo pokazuje da je sprega političko - mafijaških struktura iz zemlje i regiona, spremna da eliminiše predsednika Vučića, samo zbog nespornih rezultata koje je postigao na ekonomskom i političkom uzdizanju Srbije i obračuna sa organizovanim kriminalom. 

Naše bezbednosne službe u saradnji sa međunarodnim partnerima, moraju da učine sve da zaštite legitimno izabranog predsednika Aleksandra Vučića i da se postaraju da združenim snagama obezglave ovu međunarodnu mafijašku hobotnicu koja je pretnja po mir i stabilnost čitavom regionu. Srbija već dugo nije zemlja o čijoj sudbini odlučuju kriminalni klanovi. Srbija je danas moderna i snažna država koja se odlučno bori sa svim izazovima da bi osigurala sigurnost svih građana i ustavni poredak zemlje - navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Joca

22.01.2022 15:58

Ovo je postalo strasno cim je uspeo Srbiju da stavi na noge odmah hoce da ga likvidiraju. Strasno

Odgovori 26 3
Ana

23.01.2022 18:45

@Joca - Mnogi su pretili Predsedniku Vučiću. Zašto se niko ne hapsi?

Odgovori 11 0
Željko

23.01.2022 18:50

@Joca - Spremimo se za odbranu.

Odgovori 12 0
Pre

22.01.2022 16:07

Pre sveg zbog rezultata da nas je upropastio i prezaduzio i postavio idiote slicne njemu na odgovorna mesta

Odgovori 3 27