ALEKSANDAR ANTIĆ O ZVICEROVOM PLANU UBISTVA PREDSEDNIKA: Sprečena tragedija Srbije, uveren sam da će nakon ovoga Vučić nastaviti politiku napretka

Autor:

Vesti

22.01.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom vesti da je zločinačka grupa spremala atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasio se Aleksandar Antić, direktor Koridora Srbije.

ALEKSANDAR ANTIĆ O ZVICEROVOM PLANU UBISTVA PREDSEDNIKA: Sprečena tragedija Srbije, uveren sam da će nakon ovoga Vučić nastaviti politiku napretka

Foto: Ministarstvo rudarstva i energetike

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Otkrivanje pripreme atentata na predsednika Vučića zaustavilo je Srbiju na ivici tragedije, koja bi je vratila decenije unazad.

Ako neko hoće da zaustavi ogroman napredak Srbije u svakom pogledu, njene reforme i beskompromisnu borbu protiv kriminala, onda je takvim neprijateljima Srbije jedini plan i način da se to ostvari fizičko uklanjanje predsednika Vučića.

Sada smo dobili dokaz da su takvi pakleni planovi postojali i da su, na sreću, efikasno sprečeni. Razvijena, jaka i mirna Srbija, onakvu kakvu imamo zahvaljujući politici predsednika Vučića, nije po meri mnogih u svetu, naročito ubilačkih međunarodnih kriminalnih klanova, kojima Srbija i njen predsednik zadaju teške udarce.

Nije ni po meri onih koji iz prikrajka i sami žele da Vučića nema, jer ne mogu da se nose sa brzinom kojom Srbija napreduje i ostavlja ih iza sebe.

Uveren sam da se ovaj veliki rezultat naših i evropskih bezbednosnih službi neće zaustaviti na ovome i da će se pred licem pravde naći organizatori i inspiratori ovog pokušaja prevrata.

Naročito sam uveren sam da će i predsednik Vučić, kao veliki borac, posle ovoga naći novu energiju da nastavi dosadašnju politiku napretka Srbije -  poručio je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading