VESIĆ O PLANIRANJU ATENTATA NA PREDSEDNIKA SRBIJE, POZVAO DRŽAVNE ORGANE DA REAGUJU: Kriminalci njegovim ubistvom žele da ubiju našu zemlju

Autor:

Vesti

21.01.2022

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se nakon informacije da vođa kriminalne grupe iz inostranstva ima nameru da izvrši atentat na predsednika Srbije, a koju je izneo ministar Aleksandar Vulin.

VESIĆ O PLANIRANJU ATENTATA NA PREDSEDNIKA SRBIJE, POZVAO DRŽAVNE ORGANE DA REAGUJU: Kriminalci njegovim ubistvom žele da ubiju našu zemlju

Foto: www.beograd.rs

Ovim putem želim da kao narodni poslanik iskažem snažnu podršku ministru i pripadnicima ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije povodom otkrivanja namera međunarodne kriminalne grupe na čelu sa crnogorskim državljaninom Radojem Zvicerom da fizicki likvidira predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. 

Sada je sasvim jasno da je brutalna kampanja dehumanizacije predsednika i članova njegove porodice uz očiglednu podršku političkih mentora bila deo pripreme za pokušaj, slobodno mogu da kažem terorističkog akta čiji je glavni cilj zaustavljanje Srbije i svega onoga sto je Aleksandar Vučič uradio za naše građane i državu u proteklih 7 godina.

Odlična i bespoštedna borba za vitalne nacionalne interese i naš narod trebala je da bude plaćena najskupljom mogućom cenom, njegovim životom sto bi siguran sam dovelo do najgoreg scenarija koji bi izazvao haos u zemlji i vratio je u period kada je pod vlašću političko-tajkunskog kartela do 2012. godine predstavljala običan dominion čije resurse su cerapali i koristili svi oni koji iz međunarodnih i domaćih struktura koji bi najradije da naša zemlja i narod nestanu.

Vučić je pokvario planove svih onih koji su Srbiju videli kao svoj plen i platformu za lično bogaćenje ili ostvarivanje sopstvenih geopolitičkih interesa.

Ovo je još jedan dokaz da je jedini garant ne samo razvoja nego i samog vitalnog opstanka Srbije upravo Aleksandar Vučić koji jedini ima kapacitet da vodi državu i najveću stranku u našoj zemlji koja predstavlja stožer stabilnosti i garanta budućnosti naših građana, naše dece.
 
Ova vest je velika opomena i signal svim nadležnim državnim institucijama da je bezbednost predsednika Vučića i njegove porodice upravo ključni prioritet u odbrani nacioalne bezbednosti i naše države. Samo najozbiljniji mogući pristup ovome je garant da imamo kako država kapacitet da zaštitimo predsednika. Jasno je da ako zaustave Vučića, Srbija je izgubljena, zaustavljena i vise sigurno neće biti država nego samo plen.

Svi mi koji se bavimo politikom ne smemo da dozvolimo taj scenario i moramo da preuzmemo odgovornost i snažno podržimo bezbednosne službe kako bi se uspesno borile sa svim izazovima koji su nas snašli u prethodnih nekoliko godina.
Smeta očigledno jedini slobodarski i nezavisni lider u ovom delu Evrope, ali ako stane Vučić, staje Srbija i teško da više ikada može da se oporavi  a nas narod vrlo dobro zna ko bi bio zadovoljan a to je transverzala nažalost domacih tajkuna, narko-kartela čiji su glavni saveznici dvojac Kurti-Osmani uz svesrdnu pomoć onih stranaca kojima ne žele da dopuste da sami uređujemo odnose i ostave Balkan balkanskim narodima - naveo je Vesić.

On je pozvao državne organe da reaguju na dokaze koje je Srbiji dostavio Europol.

- Pozivam državne organe da odmah reaguju na dokaze koje je Republici Srbiji dostavio Europol da vođa kriminalnog klana Radoje Zvicer priprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Kriminalci, ali i oni koji su naručili atentat ubistvom Vučića žele da zaustave dalji napredak Srbije. Aleksandar Vučić je simbol rasta i uspeha Srbije kao i borbe protov organizovanog kriminala pa kriminalci njegovim ubistvom žele da ubiju našu zemlju. Kao neko ko je svedok kako je medijski a potom i organizaciono pripremano ubistvo premijera Đinđića 2003. godine pozivam državne organe da ove pretnje shvate krajnje ozbiljno, da reaguju i zaštite Predsednika - objavio je Vesić na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Jelena Jovanovic Bojkovic

21.01.2022 22:18

da nam vodi srbiju makar jos dva mandata