UŽASNUT! Oglasio se Milorad Dodik povodom planiranog atentata na Vučića!

Autor:

Vesti

21.01.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je užasavajuća informacija koju je dobio MUP Srbije od Evropola o postojanju operativnih saznanja da organizovana kriminala grupa na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer ima za cilj ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

UŽASNUT! Oglasio se Milorad Dodik povodom planiranog atentata na Vučića!

Foto: printscreen/RTS

- Nigde nije zabeleženo da mafija na tako gnusan način pokušava da se obračuna sa predsednikom države kao što se to već godinama radi prema Aleksandru Vučiću. Jasno je da raznim kriminalcima i članovima mafije smeta jaka Srbija, na čelu sa Vučićem, spremna i odlučna da se bori protiv organizovanih kriminalnih grupa - istakao je Milorad Dodik za Srnu.

Prema njegovim rečima, takvim kriminalcima odgovora bezakonje, nasilje i urušena politička stabilnost u Srbiji i za to im veliku smetnju predstavlja Aleksandar Vučić koji to ne dozvoljava.

Više o planiranom atentu na Vučića pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading