CRNO NA BELO - PROFI MULJATORI! Vesić u duelu s Tadićem otkrio neverovatnu malverzaciju bivšeg predsednika i Đilasa

Autor: Republika

Vesti

21.01.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda potpuno je raskrinkao Tadića i Đilasa da su 2012. na funkcionersku kampanju potrošili 10 miliona evra, navodeći da je skandalozno to što su sve, za šta optužuju današnju vlast, oni radili za vreme dok su vodili Srbiju.

CRNO NA BELO - PROFI MULJATORI! Vesić u duelu s Tadićem otkrio neverovatnu malverzaciju bivšeg predsednika i Đilasa

Foto: printscreen/Kurir TV

Goran Vesić i Boris Tadić

- Sve ono za šta optužujete vlast, a to se sada zove funkcionerska kampanja radili ste vi. Pa vi ste gospodine Tadiću, na 1. januar 2012. godine, pred izbore, zajedno sa Draganom Đilasom prošetali preko mosta na Adi. I to je plaćeno 10 miliona evra - naveo je Vesić u političkom duelu, gde se na televiziji Kurir našao naspram Borisa Tadića, nekadašnjeg predsednika Srbije.

Tokom čitavog televizijskog suočavanja, Tadić je neubedljivo negirao ove navode, govoreći da nije čak ni znao da će biti raspisani izbori, na kojima će se tada kandidovati. Sve to rekao je, iako je on sam, kako je tada obrazložio, odlučio da sebi skrati mandat.

- Vi kažete građanima da je to što sam ja prošao tim mostom plaćeno 10 miliona evra. Nisam uopšte imao ideju o tome da će biti predsednički izbori, nisam učestvovao u toj kampanji za koju ste me lažno optužili sada pred svim građanima koji gledaju - naveo je Tadić zbunjeno.

Na to je zamenik gradonačelnika Beograda pokazao dokaz, objašnjavajući da je ta šetnja Đilasa i Tadića, koju je platio lider SSP, koštala skoro 10 miliona evra.

- Kako niste znali, bili ste predsednik i lider te kampanje, a on je bio vaš gradonačelnik - zaključio je Vesić.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

TV duel Gorana Vesića i Borisa Tadića

Član Predsedništva SNS je potpuno razotkrio na koji način je funkcionisala vlast Demokratske stranke na čijem su čelu tada bili Tadić i Đilas, ističući da je nekadašnji predsednik Srbije bio taj koji je 2006. godine uveo "Rio Tinto" u Srbiju, kao i to da je njegova stranka birala sudije.

- Opštinski odbor Demokratske stranke iz Vlasotinca je poslao dopis Visokom savetu sudstva, gde piše koji tačno sudija treba da bude izabran. Ne kažem da ste to vi naredili ili da ste znali, ali to je stranka u kojoj ste vi bili u tom trenutku predsednik - naveo je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Veljko

21.01.2022 11:06

Tadić je priznao da je bio fikus tj. da ništa nije radio. Svi drugi su krali i radili šta su hteli.

Odgovori 24 2
Zoran

29.01.2022 06:15

@Veljko - Jadnik, baš mi ga je žao! Sada se traži zabrana "funkcionerske kampanje"?! Jedan moj đak je pred početak nastave na "foru" drugog polaznika da "pažljivo otvara vrata frižidera da ne iskoči Tadić" dodao da ga je strah da podigne wc dasku?! Malo ružni komentari, ali tako je bilo!

Mikajlo

21.01.2022 11:14

Boris Tadic, ko to bese ?Pa taj ne moze ni cenzus od 1% da predje.

Odgovori 25 3