ANA BRNABIĆ UNIŠTILA OPOZICIONU TV N1: Zlo doba je bilo samo za vreme Đilasa, Šolaka, Zelenovića...

Autor:

Vesti

20.01.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić je, odogovarajući na pitanja novinara, komentarisala film emitovan na TV N1 "Junaci doba zlog" u kojem je ona protagonista.

ANA BRNABIĆ UNIŠTILA OPOZICIONU TV N1: Zlo doba je bilo samo za vreme Đilasa, Šolaka, Zelenovića...

Foto: Printscreen

- Što se tiče izjave Borka Stefanovića, on ponovo kreće od sebe. Od svog moralnog stava i vrednosti da će danas nešto raditi, a sutra kad ih neko bude pitao, oni će reći "Ne, ne, nisam to ja". Ne, ponosim se svakim sekundom provedenim u ovoj Vladi, svakim sekundom provedenim pored Aleksandra Vučića, svim putevima, e upravom, investicijama, prugama, školama i bolnicama i svim onim što smo uradili za zaštitu životne sredine.

- Nikada se ne samo neću stideti, nego to vaše obećanje da ćete, kada dođete na vlast, stavljati nas u logore, suditi, vešati... Nadate se da ćete doći na vlast, ja mislim da nikada narod više za to neće glasati. Ako mi ipak budete sudili, ja ću reći: Jeste, ja sam to uradila, ponosna sam što sam bila uz Aleksandra Vučića. Vi, kao što je Borko Stefanović koji ste trčali u američku ambasadu da molite da se pomeri proglašenje nezavisnosti Kosova da bi Boris Tadić pobedio na izborima. Nije vas bilo briga što će proglasiti, već vam je bilo bitno samo kada će. Nisu vas zanimali Srbi sa Kosova. Vi ćete meni nešto da kažete.

- Čast mi je što sam se našla u filmu "Junaci doba zlog". Jer ako je ovo zlo doba... Zlo je za neke koji su izgubili milione i milijarde, a za narod, ovo je dobro doba. Za penzionere, za ljude koji mogu da se leče jer imaju gde. Zlo doba je samo za Đilasa, Šolaka, Zelenovića... Ja se ponosim što sam junak njihovog zlog doba - rekla je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milica

20.01.2022 18:53

Apsolutna podrška premijerki, zlo doba je vezano za Đilasovo ime i ime opozicije , Srbija pod aktuelnom vlašću napreduje! Sve pohvale!

Odgovori 11 3
Mladen

21.01.2022 06:41

Svaka čast predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić što je nije ni malo poremetilo sramno ponašanje N 1. Jasno je rekla da se nikada se neće stideti, nego to njihovo sramno obećanje da ćete, kada dođete na vlast, stavljati nas u logore, suditi, vešati. Dzabe se nadate se da ćete doći na vlast, ja mislim da nikada narod više za to neće glasati.