ALEKSANDAR VULIN STRIKTAN! Aleksandar Vučić mora da nastavi da vodi SNS, povlačenje jednostavno nije opcija!

Autor:

Vesti

20.01.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povlačenje Aleksandra Vučića sa čela Srpske napredne stranke, dovelo bi do urušavanja SNS-a, ali i destabilizacije Srbije, smatra Aleksandar Vulin, ministar policije i lider Pokreta socijalista.

ALEKSANDAR VULIN STRIKTAN! Aleksandar Vučić mora da nastavi da vodi SNS, povlačenje jednostavno nije opcija!

Foto: printscreen/TV Pink

- Ako najveću partiju na Balkanu napusti njen nesporni vođa postavlja se pitanje koliko članstva će ostati u SNS-u, a koliko će svoje političko angažovanje primeriti angažovanju predsednika Aleksandra Vučića. Povlačenjem nespornog vođe svih Srba sa čela SNS-a ugrozilo bi opstanak jedine političke organizacije koja je u stanju da okupi sve Srbe bez obzira gde žive i obezbedi da Srbi prvi put od Prvog svetskog rata budu jedinstven politički narod - kaže Vulin i nastavlja:

- Ukoliko SNS dopusti svom predsedniku da se povuče sa njenog čela, to bi značilo da se SNS slomio pod pritiscima velikih sila i da se napušta politika vojne neutralnosti i politika samostalne Srbije koju je formulisao i vodio Aleksandar Vučić. Napuštanje takve politike vodilo bi sukobima unutar SNS-a, ali i u vladajućoj koaliciji i na prostoru srpskog sveta koji ne može da postoji bez snažne i stabilne Srbije. 

- Ako SNS bude toliko istorijski neodgovoran da dozvoli Aleksandru Vučiću da se povuče i i da ga velike sile slome, Aleksandar Vučić ne bi smeo da pokaže istu neodgovornost i slabost. Aleksandar Vučić mora da nastavi da vodi SNS, pa ma koliko mu bilo teško, povlačenje jednostavno nije opcija - odgovorio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, reagujući na najavu predsednika Srbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića da će se povući sa čela Srpske napredne stranke nakon izbora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Neca

20.01.2022 12:50

Naravno da on treba da nastavi...

Darko

21.01.2022 10:11

@Neca - Nije pošteno da bude Predsednik Srbije i Predsednik Srpske napredne stranke. To je Vučić najzad uvideo.

Željko

21.01.2022 10:22

@Neca - Aleksandar Vučić je trebao da sprema kadrove koji će mu pomagati i naslediti ga. A ne da vrši "seču knezova", sebe da uzdiže na vrhove najviše, da bi samo on opstao na vrhu. Eto to mu se sada sveti. Kao što se osvetilo Brozu. Posle njega potop.

Aca

20.01.2022 14:52

Ne trebate odustajati od necega sto vam ide dobro od ruke. Vi ste najbolji kandidat za ocuvanje te stranke.