HULIGANSKI IZLIV MRŽNJE U KRNJAČI! Vandali išarali prostorije SNS: GNUSNE PORUKE! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

19.01.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostorije mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) uništene su pod okriljem noći u još jednom vandalnom napadu pristalica tajkunske opozicije.

HULIGANSKI IZLIV MRŽNJE U KRNJAČI! Vandali išarali prostorije SNS: GNUSNE PORUKE! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

- Nasilje, uništavanje i štetočinski način rada je slika i prilika ostrašnjenih pojedinaca, koji su inspirisani mržnjom. No, to se i očekivalo od ljudi koji svoju politiku zasnivaju na mržnji prema jednom čoveku, prema Aleksandru Vučiću - navodi se u saopštenju Glavnog odbora SNS Beograd.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Kako se dodaje, to je očekivano od onih koji čitav svoj politički program baziraju na progonu i linču političkih neistomišljenika.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Oni koji ne mogu da pobede rezultate, jedino mogu da prete i vređaju na ličnoj osnovi one ljude koji se danonoćno bore za Srbiju i sve njene građane. Bez obzira na primitivne i vulgarne uvrede i napade, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka će nastaviti marljivo i predano da rade za Srbiju. Nastavićemo da se zalažemo za jaku i uspešnu Srbiju, za kilometre novih puteva, za obnovljene i izgrađene nove bolnice i škole, za nove investicije i nova radna mesta, jer Srbija i njeni građani su na prvom mestu - kaže se u dopisu prosleđenom redakciji Republike.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

SNS je pozvala nadležne organe da hitno pronađu i sankcionišu počinioce gnusnog napada.

- Đilasu i članovima njegovog Saveza za pljačku i otimanje od građana poručujemo da neće zaustaviti napredak Srbije ma koliko prostorija naše stranke da unište - zaključuje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading