VUČIĆ NIJE ZADOVOLJAN! Sa visokog mesta stigla potvrda pisanja Republike: "Vi ste pametni, uzmite sami pa vodite stranku"!

Autor: Republika

Vesti

18.01.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić potvrdila je pisanje Republike da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije u potpunosti zadovoljan rezultatima referenduma na kome su građani Srbije odlučili da se Ustav promeni u delu koji se tiče pravosuđa.

VUČIĆ NIJE ZADOVOLJAN! Sa visokog mesta stigla potvrda pisanja Republike: "Vi ste pametni, uzmite sami pa vodite stranku"!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Aleksandar Vučić

Gostujući na TV Prva, Brnabićeva je izjavila da izlaznost preko 30 odsto upisanih glasača „izuzetno dobra“ jer tema referenduma, o promeni načina izbora sudija, „nije prijemčiva za građane“.

Sa druge strane, ona je istakla da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije zadovoljan rezultatima, o čemu je Republika prva pisala.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Brnabić, premijerka

Predsednik nije zadovoljan. Zadovoljan je što smo uspeli da izguramo ovako važnu reformu ali nije zadovoljan rezultatima - kazala je premijerka.

On je potvrdila i da je atmosfera u prostorijama Srpske napredne stranke nakon objavljivanja rezultata glasanja bila naelektrisana, kao i da je šef države stranačkim saborcima koji su zagovarali da se zaokruži "ne" na glasačkom listiću, izlazeći iz prostorija partije ironično poručio: "Vi ste pametni, uzmite sami pa vodite stranku".

Podsetimo, predsednik Vučić je u narednih nekoliko dana otkazao sve sastanke i medijske nastupe kako bi se u potpunosti posvetio analizi glasanja na refendumu.

Kako je otkrio naš izvor upućen u sve detelje predsednikove odluke, Vučić je jasno stavio do znanja da rezultati glasanja na referendumu u pojedinim opštinama nisu zadovoljavajući, a kao primere je pomenuo Lazarevac i Zemun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

18.01.2022 10:17

Vucic treba da shvati.SNS na lokalu ne radi nista za dobrobit gradjana.Njihov izbor je velika greska.Pod hitno treba menjati !

Dera

22.01.2022 20:11

@Zoran - Ne može Vučić sve da postigne i sve da zna o radu opštinskih odbora.

Tadija

18.01.2022 10:25

Nekorektno ponašanje pojedinih članova SNS.

Dera

18.01.2022 10:44

Treba tražiti od EU da i oni raspišu referendum.