PLANIRANO SASLUŠANJE 22 SVEDOKA: Danas nastavak suđenja za ubistvo Olivera Ivanovića

Autor:

Vesti

18.01.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim saznanjima, u nastavku suđenja trebalo bi da bude saslušan Miroslav Ivanović, rođeni brat ubijenog Olivera, koji u izjavi ističe da nije dobio nikakvo obaveštenje da treba da se pojavi na suđenju u ova tri dana.

PLANIRANO SASLUŠANJE 22 SVEDOKA: Danas nastavak suđenja za ubistvo Olivera Ivanovića

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Pred Specijalnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini danas će se nastaviti suđenje u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative SDP.

- Planirano je da se u naredna tri dana saslušaju četiri svedoka, ali nas branioce sud nije obavestio da li su oni dobili pozive i da li će se odazvati - ističe advokat LJubomir Pantović, koji pojašnjava da je tokom suđenja planirano saslušanje 22 svedoka tužilaštva, kao i da je tužilac zahtevao da se pročitaju iskazi 30 svedoka uzetih u istrazi:

- Veliki problem nama braniocima predstavlja to što nas sud ne informiše koji će svedoci biti saslušani. Jer, iako je sud dužan da najavi svedoke kako bismo se pripremili, ovde toga nema, prenose Novosti.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, u nastavku suđenja trebalo bi da bude saslušan Miroslav Ivanović, rođeni brat ubijenog Olivera, koji u izjav ističe da nije dobio nikakvo obaveštenje da treba da se pojavi na suđenju u ova tri dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading