PRELETITE POLA SVETA I ONDA VAM KAŽU DA NEMATE VIZU! TO JE BESMISLENO! Premijerka progovorila o Noletu, iznela jasne stavove

Autor: Republika

Vesti

18.01.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je danas ono sto je najbolji teniser sveta Novak Ðoković doživeo u Australiji kao tužno i bizarno.

PRELETITE POLA SVETA I ONDA VAM KAŽU DA NEMATE VIZU! TO JE BESMISLENO! Premijerka progovorila o Noletu, iznela jasne stavove

Foto: Tanjug/AP

Ona je, gostujući na televiziji Prva, rekla da vlada Australije nije tražila nikakve dodatne garancije za Novaka.

- Nisu nam tražili nikakve dodatne garancije. Moje je bilo da ih pozovem, imali smo direktnu komunikaciju sa zvaničnicima Australije, učinili smo sve za Novaka - rekla je Brnabić.

Republika

Foto: printskrin

 

Navela je da će danas imati intervju za CNN u kojem će, kaže, govoriti i o ovom slučaju.


- Novak je pozvan, dobio je vizu, medicinsko izuzeće. Preletite pola sveta i onda vam kažu nemate vizu, meni je to besmisleno - rekla je Brnabić.

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković stigao je juče u Beograd nakon što je u nedelju deportovan iz Australije, pre početka prvog gren slem turnira u godini.

Ðoković je prethodno izgubio sudski spor, na kojem mu je poništena viza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Маркони

18.01.2022 09:31

Па од мајмуна ништа се није боље ни очекивало...протерао бих амбасаду Аустралије из Дрбије

Posmatrač

18.01.2022 11:48

Nije to besmisleno nego kengusrki bezobrazluk. Zato pitam: Umire narod, umiru doktori, umiru vladike, umiru glumci, umiru sportisti, umiru pevači... samo australijski političari i ministri ne umiru. Kako, mamu mu je...em?