ANA KARADŽIĆ BRUTALNO ODGOVORILA MILICI ZAVETNICI: Njena brzina kojom govori poredi se sa količinom gluposti koju iznosi

Autor: Republika

Vesti

17.01.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Karadžić odgovorila na laži Milice Đurđević da je na referendumu prekrojena volja građana.

ANA KARADŽIĆ BRUTALNO ODGOVORILA MILICI ZAVETNICI: Njena brzina kojom govori poredi se sa količinom gluposti koju iznosi

Foto: youtube.com/printscreen

- Milica Đurđević je sigurno jedna od najneobrazovanijih ličnosti u našoj politici. Brzina kojom govori može da se poredi samo sa količinom gluposti koju izgovara. Tužni skup ispred RIK-a i nije mogao da bude drugačiji, kada ima takve vođe - odgovorila je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić na sve uvrede i laži Milice Đurđević i Zavetnika da je na referendumu o ustavnim promenama koji je održan juče prekrojena volja građana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veljko

17.01.2022 20:25

Milica Đurđević je sigurno jedna od najobrazovanijih ličnosti u našoj politici. Sa uživanjem je gledam i slušam na TV. Treba nam više tako sposobnih žena.

Ali

17.01.2022 21:32

Uopste nije glupa Milica zavetnica.