VUČIĆ O ĐILASU: Kad ste neodgovorni sve vam je dopušteno

Autor:

Vesti

16.01.2022

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je sramotno što je Dragan Ðilas rekao da današnji referendum o promeni Ustava neće smanjiti korupciju.

VUČIĆ O ĐILASU: Kad ste neodgovorni sve vam je dopušteno

Foto: ST/P. DIVAC, N. Pančić

Na pitanje novinara kako komentariše to što je Ðilas danas ispred crkve Svetog Marka rekao da referendum ništa neće promeniti, da nikome neće biti bolje i da neće biti manje korupcije, Vučić je primetio da je to Ðilas to izgovorio na istom mestu gde su ga optužili na svom transparentu da je ubio Olivera Ivanovića.

- Kako ih nije sramota, a nisu ga poznavali dok sam mu (Ivanoviću) pomagao ga dok je bio u zatvoru, kao i pre i posle zatvora njih nigde nije bilo. Ali, šta da radite, kada ste neodovorni onda vam je sve dopušteno - rekao je Vučić.

Vučić je kazao da je nezamislivo da Ðilas govori o korupciji i da je to isto kao kada bi on koji ne zna da kliza govorio o hokeju na ledu.

Dodao je da Ðilas može samo da priča o tome kako se krade i da bi tu mogao da bude akademik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Zeljko

16.01.2022 22:44

Dragan Đilas je poslednji čovek na planeti koji bi trebalo da govori o korupciji.

zaklina

17.01.2022 07:03

Svi znamo ko je Đilas i najmanje pravo ima da govori o bilo čemu!

Saša

17.01.2022 09:21

Đilas je i neodgovoran i drzak.

Nikola

17.01.2022 11:22

Ono po čemu je Đilas karakterističan jeste njegov bezobrazluk, drskost, bahato i nedolično ponašanje a povrh svega konstantno vredjanje srpskog naroda! Nije mi jasno kako neko to može da podržava!