SNAŽNA PODRŠKA ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA IZ BIJELJINE: Osvanuli plakati i bilbordi sa rečima zahvalnosti! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.01.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bijeljini je osvanuo veliki broj bilborda i plakata sa snažnom porukom: "Pomažu nas braća da Srpska bude jača - Hvala Vučiću na podršci!"

SNAŽNA PODRŠKA ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA IZ BIJELJINE: Osvanuli plakati i bilbordi sa rečima zahvalnosti! (FOTO)

Foto: Pokret za Bijeljinu

Pored velike fotografije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pobrojani su samo neki od projekata koji su njegovim zalaganjem i zalaganjem Vlade Srbije i drugih srpskih institucija, realizovani ili najavljeni za realizaciju u Republici Srpskoj: škole, bolnice, putevi, mostovi, vakcine, pomoć razvoju sporta.

Iza postavljanja bilborda stoji "Pokret za Bijeljinu", potvrđeno je iz ove stranke.

- Ovo je mali gest zahvalnosti predsedniku Vučiću i Srbiji za sva dosadašnja i buduća ulaganja u Republici Srpskoj, ali i snažna poruka da smo jedan, nedeljiv narod koji živi na dve strane reke Drine - rekao je predsednik "Pokreta za Bijeljinu" Milenko Mitrović pojašnjavajući razloge postavljanja bilborda sa porukom zahvalnosti.

Pokret za Bijeljinu podržava Aleksandra Vučića u borbi za predsedničke izbore u Srbiji i poziva sve Srbe u Srpskoj da 3. aprila glasaju za njega.

- Pored dosljedne podrške poštovanju Dejtonskog sporazuma u slučaju Republike Srpske, Srbija je na Vučićevu inicijativu, uvela Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kao zajednički praznik svih Srba, te redovno obilježava stradanja srpskog naroda u Jasenovcu i Oluji - zaključuje Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nevena

16.01.2022 11:46

Bilbord zahvalnosti-snažna poruka o jedinstvu i potrebi jedinstva srpskog naroda!

Borislav

16.01.2022 12:27

Ovo je Jos jedan od dokaza koliko je ispravna politika prema Srpskoj koju sprovodi nase drzavno rukovodstvo

Zeljko

16.01.2022 13:13

Jasno je da Republika Srpska sada više sarađuje sa Srbijom od kako je Vučić na mestu predsednika.