HRVATSKI PORTAL NAPAO VUČIĆA: Zlo dolazi iz Srbije, dok je on na vlasti ne možemo im ništa! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

12.01.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal Index objavio je u utorak uveče skandalozan tekst pod naslovom “Zlo opet dolazi iz Srbije”, u kojem je najavio novi rat u regionu i za njega unapred optužio Srbe, Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

HRVATSKI PORTAL NAPAO VUČIĆA: Zlo dolazi iz Srbije, dok je on na vlasti ne možemo im ništa! (FOTO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Povod za ovaj proustaški pamflet bile je nedavna proslava 30. rođendana Republike Srpske i veličanstvena parada njenih oružanih formacija, koja je poslala nedvosmislenu poruku svima koji ponovo žele da zatru Srbe sa one strane Drine da to više nije moguće.

Razjarenost autora teksta sasvim je razumljiva i iz nje se vidi da su oni čiji je on glasnogovornik mislili da su završili posao: Hrvatsku su etnički očistili od Srba i ušli u NATO i Evropsku uniju dok je Srbija tavorila pod vlašću nesposobnih i korumpiranih postpetooktobarskih kleptomana.

Ali, sada su shvatili da od nastavka te agende nema ništa. Srbija više nije nemi posmatrač sudbine svog naroda sa obe strane Drine, već nesumnjivo najveća sila u regionu u svakom smislu: političkom, ekonomskom i vojnom.

Republika

Foto: printscreen

 

A za to je zaslužan jedan čovek – Aleksandar Vučić – i zato je sasvim razumljivo što glasnogovornici besno targetiraju upravo njega, što se najbolje vidi iz ovog pasusa:

“Kad kvartovski luđak viče da će sve pobiti, on je tužan ili smiješan, kako kome. Postaje opasan tek kad mu se gurne oružje u ruke. Odnosno, da se ne igramo prenesenim značenjima, kad mu se iz Beograda osigura novac i zajamči bianco bratska pomoć u svim budućim avanturama”.

Dakle, Hrvati više nemaju mira, kao što su ga imali do 2012. godine, i neće prezati ni od čega da otklone uzrok svoje nesanice i Srbiju vrate u vreme kada je svoj narod prepuštala na milost i nemilost svakoj vrani.

Ali, moraju da znaju: Srbija više nije šaka zobi. I u jednom su u pravu: Za to je zaslužan Aleksandar Vučić.

(Republika/Objektiv)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Borislav

12.01.2022 10:04

Nazalost, Hrvatska I dalje kao da zivi u proslosti

BIlja

12.01.2022 10:22

Jel dobio portal aplauz od Djilasa...

Kiki

12.01.2022 10:38

Vučic stiti svoju zemlju i dosta ulaze u Srbiju, a to Hrvatima smeta!