OBAVLJEN JAKO VAŽAN RAZGOVOR! Brnabić: Hoće li Novak učestvovati na Australijan openu? Ni optimista ni pesimista!

Autor:

Vesti

11.01.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić u intervjuu za britansku agenciju Rojters rekla je danas da nije ni optimista ni pesimista kada je reč o tome hoće li najboljem teniseru sveta Novaku Ðokoviću biti dozvoljeno da igra na Australijan openu, ali je naglasila da se nada da će konačna odluka uskoro biti doneta.

OBAVLJEN JAKO VAŽAN RAZGOVOR! Brnabić: Hoće li Novak učestvovati na Australijan openu? Ni optimista ni pesimista!

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

- Nadam se da će konačna odluka uskoro biti objavljena. Neizvesnost nije dobra ni za jednu zainteresovanu stranu, ni za Ðokovića ni za Australijan open - rekla je Brnabić.

Ona je naglasila da nije ni optimistična ni pesimistična po pitanju toga hoće li Ðokoviću biti dopušteno da ostane u Australiji, gde bi trebalo da se takmiči za rekordnu 21. Grend slem titulu.

Brnabić, koja je razgovarala u ponedeljak uveče sa australijskim premijerom Skotom Morisonom rekla je da je Vlada Srbije spremna da pruži garancije da će Ðoković poštovati lokalne propise dok je u Australiji.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading