PALMA: GOSPODINE SKOTE, NEĆETE VAŠ LOŠ REJTING I LOŠ GLAS U ZEMLJI I SVETU POPRAVITI NA LEGENDI NOVAKU ĐOKOVIĆU

Autor:

Vesti

08.01.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći Srbin od Nikole Tesle na ovamo, najveći teniser svih vremena, najbolji svetski sportista godinama, čovek koji ima i diplomatski pasoš Republike Srbije, Novak Đoković se nalazi u pritvorskom hotelu u Melburnu, navodi se u saopštenju lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.

PALMA: GOSPODINE SKOTE, NEĆETE VAŠ LOŠ REJTING I LOŠ GLAS U ZEMLJI I SVETU POPRAVITI NA LEGENDI NOVAKU ĐOKOVIĆU

Foto: Tanjug/AP

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Ova vest, da nije tačna bila bi smešna, ali je tačna i za to je tragična, ne za Novaka Đokovića, već za premijera Australije Skota Morisona, za koga imam samo jedno pitanje : Koje su se okolnosti promenile od trenutka kada ste Novaku Đokoviću dali medicinsko izuzeće na osnovu koga je ušao u avion za Australiju do trenutka njegovog sletanja i odbijanja od strane vaše vlasti tog istog medinskog izuzeća, koje ste vi izdali ? Gospodine Skote, ceo svet zna, a posebno građani Australije, da imate najniži stepen rejtinga od kada ste preuzeli funkciju premijera Australije, kako zbog mera u borbi protiv pandemije, tako i zbog vašeg skandala sa otkazivanjem ugovora sa Francuskom o kupovini nuklearnih podmornica. I pokušali ste da se “vadite” na Novaku Đokoviću. Gospodine Skote nećete Vaš loš rejting i loš glas u zemlji i svetu popraviti na legendi Novaku Đokoviću - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Rekli ste “neće Đoković imati drugačiji tretman od ostalih putnika koji dolaze u Australiju”. A ko Vam je to gospdine Skote tražio? Niko, pa ni sam Đoković. Isti tretman je imao najveći teniser sveta, kao i oni drugi koji su dobili medicinsko izuzeće, a koje sada hapsite po terenima Melburna i upadate u još veće blato. Niti ćete Vi ostati premijer nakon sledećih izbora u Australiji, niti će Novak Đoković biti drugi na svetu, već će ostati prvi i u Melburnu i na svetu svih vremena. Vaš gospodine Skote niko ni po čemu neće pamtiti osim po skandalima, a Novak Đoković je zlatnim slovima upisan u istoriju svetskog sporta i u istoriju Vašeg Melburna i Vaše Australije i već je pobedio, šta god Vi odlučili i kako god se pokušali vaditi iz blata u koje ste upali i zapamtite Skote, Australijan open je srpski najdraži Gren slem, a Vi znate i zašto. Veliki pozdrav Novaku Đokoviću iz Jagodine i svim Srbima u Australiji, a svim građanima Australije poruka : “Nedajte da Vas vodi ovakav licemer, gospodin Skot" -  poručio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading