PREDSEDNIK VUČIĆ BRUTALNO SPUSTIO NOVINARA N1: Ja sam čuo da to rade samo tajkuni Đilas i Šolak!

Autor:

Vesti

06.01.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić odgovorio na pitanje N1 o navodnon zapošljavanju partijskog kadra u EPS od strane Milorada Grčića

PREDSEDNIK VUČIĆ BRUTALNO SPUSTIO NOVINARA N1: Ja sam čuo da to rade samo tajkuni Đilas i Šolak!

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

- Ja sam čuo da to rade samo tajkuni Šolak i Đilas koji narodnim parama kupuju čak i fudbalske klubove - odgovorio je predsednik Vučić.

 

 

Na pitanje o rudnicima litijuma u Nemačkoj, predsednik kaže da Srbija mora da ostane mala i siromašna i da se litijum ne eksploatiše samo u Evropi, već i u Južnoj Americi. U Srbiji ipak, treba da izbije Treći svetksi rat zbog litijuma.

- Mi u ovom trenutku, niti imamo želju, snagu, niti smo dobili studiju, tako da se po ovom pitanju ništa neće raditi. Kod Vlade je veliko raspoloženje da se iskopavanje litijuma zabrani, tako da sam možda jedini koji misli drugačije. U svakom slučaju, najsmešniji su oni koji su uzeli novac od Rio Tinta, a onda idu i govore meni nešto. Strpali su 750.000 evra u svoje džepove, reč je o kumu Dragana Đilasa, koji je prodao kuću, uzeo pare od Rio Tinta, a sada od nas traži da od svega odustanemo - istakao je predsednik.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Balerina Katakana

06.01.2022 12:50

Tajkuni Đilas i Šolak imaju svoju strategiju,oni smisleno rade sve protiv građana. Đilas je i preko dece išao da bi dobio prostor za kuću Velikog brata, Šolak nije birao sredstva, obojica se služila novcem građana. O čemu lepom njih dvojica mogu nekog da nauče?

Lela

06.01.2022 20:23

Djilas i Solak narodu dobro poznati lopovi, o njima nema drugo sta da se kaze sem najogavnijih reci.

Julija

07.01.2022 11:37

Djilasu je licni interes uvek bio na prvom mestu, nikada se on nije brinuo za gradjane i gledao je sve sto moze da iz drzave pokrade.