PREDSEDNIK VUČIĆ STAO UZ NOVAKA! Čuli se telefonom i rekao mu samo JEDNO!

Autor: Republika

Vesti

05.01.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem koji je trenutno zarobljen na aerodromu u Australiji.

PREDSEDNIK VUČIĆ STAO UZ NOVAKA! Čuli se telefonom i rekao mu samo JEDNO!

Foto: Tanjug/AP/printscreen/ilustracija

Predsednik je uspeo da dobije Đokovića i da mu lično prenese šta je sve država Srbija uradila da bi on bio hitno oslobođen.

- Vučić je obavestio Novaka da je država uputila protestnu notu ambasadi Australije i da je zahtevala njegovo hitno puštanje. Takođe mu je rekao da je naša otrpavnica poslova u Kanberi stupila u kontakt sa tamošnjim vlastima i da čine sve da se Novak oslobodi – kaže izvor Informera.

Goran Vesić ogorčen na vlast u Melburnu

Nije im dovoljno izuzeće ostalih 26 tenisera, najboljeg drže pod policijskom stražom.

Zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić reagovao je na odluku lokalnih vlasti u Melburnu koji već satima drže Novaka Đokovića u pritvoru.

- Dva medicinska odbora i organizator australijskog gren slema dozvolila su Novaku Đokoviću medicinsko izuzeće za učešće na turniru. Ovo izuzeće nije dozvoljeno samo Novaku već je to pravo tražilo 26 tenisera od kojih su mnogi već u Australiji. To nije dovoljno lokalnih vlastima Melburna pa već satimo drže najboljeg sportistu pod policijskom stražom na aerodromu kao da je kriminalac. Nisam siguran da bi se to dogodilo Novaku Đokoviću da pripada nekoj drugoj naciji. Sramota za one koji mu ovo rade - napisao je Vesić na fejsbuku

 

 

On dodaje da se Đoković zahvalio Vučiću, a da mu je predsednik preneo da je cela zemlja uz njega.

- Vučić je rekao Đokoviću da je Srbija uz njega i da ceo narod čeka okončanje ove drame.

 

 

(Republika/Informer)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mina

05.01.2022 22:12

Подршка Нолету ,од стране председника Вучића и грађана Србије у овом часу много значи!

Boris

05.01.2022 22:46

Predsjednik Vučić neće ostaviti našeg Noleta u takvoj situaciji i svi vjerujemo da će sve pokrenuti da se Nije pusti, jer ovo je nedopustivo da se takvom jednom svjetskom asu radi!

Ana

06.01.2022 06:23

Nije Novak kriminalac pa da se tako ophode prema njemu. Da se tako ophode prema nekom njihovom državljaninu u Beogradu, već bi nastao haos. Sramota.

Sasa

06.01.2022 07:39

Nole je jak i bice sve u redu, zavrsice se to dobro po njega, jer ce se australijske vlasti izviniti njemu