ĐUKA ODVALIO ŠOLAKA: Halo Bing kako brat? Kad izbiš prava na prenose, ti kupiš klub - CENA PRAVA SITNICA!

Autor: Republika

Vesti

04.01.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović, narodni poslanik u Skupštini Srbije iz redova Srpske napredne stranke (SNS), prokomentarisao je na društvenim mrežama udarnu vest da tajkun Dragan Šolak kupuje fudbalski klub Sautempton.

ĐUKA ODVALIO ŠOLAKA: Halo Bing kako brat? Kad izbiš prava na prenose, ti kupiš klub - CENA PRAVA SITNICA!

Foto: printscreen

Kako je Republika već pisala, britanski mediji na udarnim mestima na svojim sajtovima preneli su informaciju da sponzor srpske opozicije i medijski magnat Dragan Šolak postaje suvlasnih Sautemptona, a na tu temu oglasio se i Đukanović.

- Halo Bing kako brat? Izgubio prava na Premier ligu? Ništa, kad izgubiš izravne prijenose Premier lige onda makar kupi klub. Cijena, prava sitnica. Sto milijuna funti :) - napisao je Đukanović na Tviteru.

 

 

Podsetimo, vest da Šolak postaje suvlasnik engleskog premijerligaša objavili su mediji na ostrvu, pa iako svi detalji i pojedinosti za sada nisu poznati, ono što se sa izvesnošću zna je da je Šolak iskeširao 100 miliona funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Živojin

04.01.2022 14:27

Bačene funte.

Deda Zoki

04.01.2022 17:52

Zašto nije uložio te silne pare u neki srpski klub? Uložio u Srbiju? Zato što njemu Srbija nije bitna!

Ina

04.01.2022 17:54

Za Solaka 100 miliona funti ne znaci nista.

Gorica

05.01.2022 01:54

I ovo je samo još jedan dokaz koliko Dragan Šolak mrzi Srbiju. Zašto nije uložio te silne pare u neki srpski klub. Zato što njemu Srbija nije bitna.