DAČIĆ ZAPEVAO "KALJINKU" SA ŠOJGUOM I LAVROVIM: Otkrio i kakve muzičke kvalitete imaju

Autor: Republika

Vesti

30.12.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić ugostio je ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka, koji su u opuštenom razgovoru otkrili do sad nepoznate detalje a između kojih je i taj da Dačić pored pevanja voli i da zaigra, s toga je i rakao sa kim od ruskih političara mu je najdraže bilo da se lati mikrofona.

DAČIĆ ZAPEVAO "KALJINKU" SA ŠOJGUOM I LAVROVIM: Otkrio i kakve muzičke kvalitete imaju

Foto: privatna arhina

Najviše sam se družio sa Sergejem Šojguom (ruski ministar odbrane) i Sergejem Lavrovim (ministar spoljnih poslova Rusije).

Na pitanje sa kim je najviše veoleo da zapeva Dačić je bez premišljanja otkrio da obojica imaju dobre pevačke sposobnosti te dodao da je Lavrov napisao i himnu, dok je Šojgu više u džez fazonu.

- Obojica pevaju dobro. Lavrov više peva, s tim da se Šojgu specijalizovao za "Podmoskovske večeri" u džez formi. Zanimljivo je da Lavrov piše pesme, napisao je himnu ruskog ministarstva spoljnih poslova - rekao je Dačić

Poznato da je njihova saradnja veoma uspešna, do te mere da im sastanci često prerastu i u druženje gde se redovno zapeva Dačić kaže da bez dve pesme ne može veselje da prođe, dok ga je ambasador Harčeno pohvalio za lepo pevanje.

DAČIĆ: "Podmoskovske večeri", "Kaljinka"...

BOCAN-HARČENKO: Zavisi od raspoloženja. Predsednik Skupštine peva izuzetno lepo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

31.12.2021 02:02

Sta Dacic u stvari radi sve vreme kad se hvata mikrofona kad god stignu Rusi...???