ČUVAR NAŠEG DUHOVNOG BLAGA! PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK IZ SOPOĆANA: Država će pomoći i pružiti podršku manastiru i monaštvu (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.12.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić boravio je u dvodnevnoj poseti Zlatiborskom i Raškom okrugu.

ČUVAR NAŠEG DUHOVNOG BLAGA! PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK IZ SOPOĆANA: Država će pomoći i pružiti podršku manastiru i monaštvu (VIDEO)

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Tim povodom posetio je manastir Sopoćani, te je na svom Instagram profilu objavio snimak napravljen prilikom obilaska ove svetinje. 

- Ovenčan svetskom slavom, manastir Sopoćani vekovima ponosno stoji kao čuvar našeg duhovnog i kulturnog blaga. Ali, nije dovoljno samo biti ponosan, neophodno je i delati kako bi baštinu naše Srbije sačuvali za generacije koje dolaze. Država će pomoći i pružiti podršku manastiru i monaštvu, a na svima nama ostaje dužnost da vodimo brigu, kako o srpskim, tako i o svim svetinjama koje krase našu državu - napisano je u opisu videa objavljenog na Instagram nalogu "avucic" 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading