STESALI SE! OVO SU DIJETE SRPSKIH POLITIČARA: Dačić izbacio testeninu i smršao 10 kila, Zorana se bacila na treniranje i pilates!

Autor: Republika

Vesti

22.12.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini srpski političari i funkcioneri samoinicijativno su sproveli rigorozne dijete i uspeli da skinu višak kilograma za relativno kratko vreme!

STESALI SE! OVO SU DIJETE SRPSKIH POLITIČARA: Dačić izbacio testeninu i smršao 10 kila, Zorana se bacila na treniranje i pilates!

Foto: Tanjug/ST

Jednu od većih transformacija postigao je predsednik Narodne skupštine i lider socijalista Ivica Dačić koji je svoju kilažu značajno stavio pod kontrolu.

Kako je ispričao, nije mu bilo lako.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ivica Dačić

On je tako prošle godine skinuo više od 10 kilograma, a razlog je pre svega bio visok šećer.

- Nije mi lako da se pridržavam novog režima ishrane, ali moram da smanjim šećer s kojim imam problema. Moja dijeta nije estetske već zdravstvene prirode. Tako sam potpuno izbacio testeninu, kolače, jedem više ražano i trudim se koliko god mogu da budem fizički aktivan - ispričao nam je Dačić, koji kaže da mu najviše nedostaju kolači jer jako voli da jede slatko.

Republika

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Ivica Dačić

Jedna od šampionki kada je u pitanju skidanje kilaže, svakako je i Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike koja je poptpuno redukovala svoju ishranu zahvaljujući savetima nutricioniste, a pored toga i redovno trenira već nekoliko godina. Ona je tako smršala preko 20 kilograma.

- Dok nisam rodila dete bila sam jako vitka. Posle, na žalost, nisam pazila. Pa pošto je sve u glavi, onda sam odlučila da se posvetim svom zdravlju i samim tim i izgledu. Treniram četvrtu godinu, idem svaki dan, svaki drugi dan na pilates. U isto vreme sam otišla kod jedne, rekla bih od najboljih nutricionista, profesora dr Jagode Jorge, koja mi je pomogla da prilagodim ishranu svom načinu života. Ja volim i život i hranu i eto... Suština je da se osećam dobro. Smršala sam za poslednjih par godina oko 22-23 kilograma - ispričala je ona prošle godine za Kurir, pa istakla da joj je cilj da ima snage, jer njen dan počinje u četiri, a završava se jako kasno.

- Dobar je osećaj, još par kilograma dole. Posle vežbanja i mozak je bistriji - zaključila je Mihajlović koja je u međuvremenu i dodatno oslabila.

Republika

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Ivica Dačić

Ne tako davno, promenom režima ishrane drastično je smršao i narodni poslanik Vladimir Đukanović, a 2019. je ispričao i kako je tačno do toga došlo.

- Pre deset godina moj život se svodio na kafanu, muziku i Crvenu zvezdu. U međuvremenu, sve se promenilo. Ne pijančim po kafanama, oženio sam se i dobio troje dece. Takođe, batalio sam izlaske, postao sam narodni poslanik, advokat i smršao sam 40 kilograma. I ranije sam bio vernik, ali sam sada daleko više posvećen Crkvi, te nedeljom obavezno prisustvujem liturgiji s porodicom - ispričao je on, podseća Kurir.

Pre nekoliko godina i ministarka kulture Maja Gojković uspela je da smrša čak 15 kilograma i od tada samo održava liniju. Ona je jednom prilikom ispričala da je redovno išla na časove joge jer joj je to izuzetno prijalo.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ivica Dačić

Takođe, i naprednjak Zoran Babić pre nekoliko godina je krenuo u teretanu i za samo mesec dana uspeo da smršao 12 kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading