RAMA POLUDEO ZBOG NEREDA: Uputio teške reči onima koji su palili srpsku zastavu

Autor: Republika

Vesti

20.12.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski premijer Edi Rama reagovao je večeras na sramne scene koje su se odigrale u Tirani i spaljivanje srpske zastave od strane ekstremista koje je okupio bivši premijer Salji Beriša.

RAMA POLUDEO ZBOG NEREDA: Uputio teške reči onima koji su palili srpsku zastavu

Foto: youtube.com/Tanjug News Agency official

Rama je rekao da su i u Beogradu bile okačene albanske zastave tokom njegove posete, i podsetio da su, iako je jedna zapaljena, počinioci momentalno uhapšeni.

- Sramotu neka osećaju oni koji su ovo radili, a ne ja i moja vlada, koji imamo podršku Albanaca da radimo, razvijamo se, i trpimo blaćenje "starih lopata" albanske politike - istakao je Rama.

Albanski ekstremisti su večeras palili i cepali srpske zastave u Tirani, dok je bivši premijer Salji Beriša sa govornice napadao inicijativu "Otvoreni Balkan" i Srbiju.

Prema našim izvorima, organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke i Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Salija Beriše.

Naši dobro obavešteni sagovornici tvrde da je Beriša lično kontaktirao sa Ramušem Haradinajem kako bi na ovom protestu obezbedio prisustvo najmanje 100 osoba sa Kosova.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nijebitno

21.12.2021 07:36

Sramotaaaaaaaaa, mada dobra gluma moram priznati :D